FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Răscoală la Ştiinţa! » Nanu a plecat, jucătorii au părăsit cantonamentul şi s-au dus peste Mititelu!

Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)
Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 februarie 2014 16:25

Universitatea Craiova e aproape de colaps! Sînt şanse tot mai mari ca echipa să fie scoasă din campionat după evenimentele din ultimele ore.

Primul care a dat semnalul răscoalei a fost Ştefan Nanu, care a părăsit încă de ieri cantonamentul de la Severin fără a le spune nimic jucătorilor! Abia pus de Mititelu în locul lui Napoli, fostul fundaş stînga a plecat de urgenţă la Constanţa, pentru a semna cu Farul.

Lăsaţi de capul lor, cei 16 fotbalişti rămaşi în lot după plecările în serie din ultima vreme s-au întors azi la Craiova pentru o discuţie finală cu Adrian Mititelu. "Vrem să vorbim cu el, să ne spună ce facem! E incredibil ce se întîmplă!", a spus unul dintre jucători pentru GSP.ro.

Dar nici jucătorii, nici suporterii, nu au putut da azi de Mititelu. Mădălin Ciucă, jucătorul care poartă banderola de căpitan în Bănie, a explicat pentru GSP.ro: "Ne-am săturat, nu se mai poate aşa ceva, noi am jucat pentru oraş, pentru suporteri, dar nu mai putem continua în acest ritm".

Fotbaliştii vor face o conferinţă de presă în aceste zile, conferinţă în care îşi vor spune punctul de vedere şi vor motiva decizia care poate duce la încheierea sezonului pentru Universitatea.

Jucătorii nu şi-au luat salariile de 8 luni, singura remuneraţie fiind un bonus de 1000 de euro.

"M-au blocat peste tot! Nu mă mai lasă să mă antrenez nici la Severin", a fost explicaţia oferită azi de Mititelu în cazul plecării jucătorilor din cantonament, conform Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (83)
widoqq
widoqq  •  26 Februarie 2014, 07:52

Adevarul crunt al societatii in care traim este ca daca n ai bani nu traiesti. Din experienta Timisoara pot spune ca fara interventia statului echipele nu traiesc. Patroni precum dl Mititelu nu au nici o sansa. Altii cu afaceri mai mari ca dansul , Iancu la Timisoara si Copos la Rapid nu au reusit sa tina echipe de traditie . Suporterii care o iubesc pe FC Universitatea sa ia modelul suporterilor din Timisoara care nu au vrut sa sustina echipa primariei. S au organizat ei, au inceput din liga a v a si urca incet incet. Este interesant de vazut evolutia in viitor a acestei solutii. In Timisoara mai exista o asa situatie cu echipele de basket, una este a suporterilor si e acolo, in divizia

bvd_magheru
bvd_magheru  •  26 Februarie 2014, 01:43

Scuze . Nu ma mai lasa sa joc nici la Severin . Realitatea . Buzunare goale . Datorii peste tot inclusiv la Statul Roman respectiv ANAF .

plesan
plesan  •  26 Februarie 2014, 00:54
Postat de plesan pe 26 Februarie 2014, 00:54

cu ocazia asta multi suporteri FC U o sa treaca gardu la SC U..

ma scuzati CS U :P

Vezi toate comentariile (83)
Comentează