FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER PICAT

Răsturnare de situație: deși era dat ca și transferat în Portugalia, golgeterul Ligii a 2-a revine în România

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2017 17:28

Golgeterul eşalonului secund în trecuta stagiune în tricoul lui Juventus Bucureşti, Bogdan Chipirliu, a fost aproape de a semna un contract cu Nacional Madeira, echipă retrogradată în Liga a II-a din Portugalia.

Lucrurile păreau în regulă pentru atacantul de 25 de ani care nu s-a înţeles, finalmente, cu portughezii.

Bogdan Chipirliu, liber de contract, a trecut cu bine testele medicale le care a fost supus dar problemele au apărut la contractul dintre cele două părţi.

Chipirliu revine din Portugalia şi va stabili următoarea destinaţie fotbalistică în zilele care vin.

30 de goluria reușit Bogdan Chipirliu pentru Juventus în sezonul trecut  din Liga a 2-a. A mai înscris de 19 ori pentru Juventus și în returul din Liga a 3-a

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
161053564336204
Petre Petre  •  29 Iunie 2017, 20:02

asta e al 2 Dudu Georgescu sau Mateut care au castigat ghete de aur.bronz ,argint *** pe blaturi,a dat 8 goluri intr-un meci cuo rivala din jurul capitalei .pe astia nu ii vede DNA ca au facut blaturi,.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Iunie 2017, 19:00
Postat de dinamo_fan pe 29 Iunie 2017, 18:58

nu, Dinamo pur si simplu nu se poate interesa de el. 1 - ca nu vine dintr-o tara bananiera..si 2 - nici nu are peste 30 de ani. nu indeplineste criteriile de transfer.

S-a interesat de le acum vreo doi-trei ani, dar a fost considerat, probabil, un jucator cu potential, motiv suficient pentru a fi respins.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iunie 2017, 18:58

nu, Dinamo pur si simplu nu se poate interesa de el. 1 - ca nu vine dintr-o tara bananiera..si 2 - nici nu are peste 30 de ani. nu indeplineste criteriile de transfer.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează