FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Războiul dintre Mititelu şi Olguţa Vasilescu a ajuns la nivelul ameninţărilor: "Atac de tip mafiot!"

Mititelu și Olguța Vasilescu au fost multă vreme aliați. Acum, se războiesc fără menajamente
Mititelu și Olguța Vasilescu au fost multă vreme aliați. Acum, se războiesc fără menajamente

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 28 iunie 2013 09:33

Ziua şi scandalul la Craiova! Ieri dimineaţă, primarul Lia Olguţa Vasilescu a trimis jandarmii la stadionul "Ion Oblemenco" pentru a schimba lacătele şi pentru a inventaria şi elimina tot ceea ce se afla în birourile de la arenă.

Acestea sînt urmările planului ce vizează echipa susţinută de autorităţile locale. "Va fi o asociere între municipalitate, care va veni cu stadionul şi locul în Liga a 2-a, şi un investitor puternic. Se va numi CS Universitatea Craiova şi va fi condusă de Pavel Badea şi de Corneliu Andrei Stroe, plus un investitor care are deja 22 de jucători şi un antrenor. Acesta va finanţa clubul, în prima fază, cu 1,5 milioane de euro".

Surse din Bănie susţin că investitorul secret ar fi Gigi Neţoiu, iar tehnician urmează a fi Emil Săndoi, însă ambii au negat informaţiile.

Adrian Mititelu a replicat vehement: "Ce a făcut primarul e un atac de tip mafiot! Am fost dat afară fără nici o acoperire legală. Sandu Mircea a ajuns la vîrful PSD-ului şi mi-a dat lovitura fatală. Cineva de acolo i-a spus Olguţei Vasilescu să facă asta! E o acţiune politică a PSD-ului, e ordin de la Ponta!".

Ultraşii nu vor pe nimeni! :)
Reprezentanţii galeriei Universităţii au remis ieri un comunicat prin care anunţă că nu vor susţine noua CS U Craiova, "surogatul" pe care Pavel Badea şi Olguţa Vasilescu îl vor înscrie în liga secundă. Totodată, ei nu sînt de acord nici cu proiectul Mititelu şi îl vor scos din ecuaţie, întrucît "dezastrul fotbalului craiovean este cauzat în primul rînd de actualul finanţator!".

"Olguţa Vasilescu s-a băgat în campania electorală că va sprijini Craiova, iar acum, cu această acţiune, încearcă să arate că face ceva, dar e greşit" (Adrian Mititelu, patron Craiova)

"Nu mai există cale de întoarcere, această echipă se va face, chiar dacă şi Mititelu va reuşi să înscrie formaţia sa. CS Universitatea Craiova se va înscrie în Liga a 2-a, pe locul acordat de FRF" (Olguţa Vasilescu, primar Craiova)

"Mititelu e numai cu miloaga, n-are bani nici de benzină!" (Rodion Cămătaru)

"Referitor la informaţiile apărute cum că preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-ar fi implicat în apariţia unei noi echipe la Craiova, rugăm reprezentanţii mass-media să nu mai dea curs acestor intoxicări mititele" (Comunicat FRF)

SONDAJ GSP.RO

Ce echipă vei susţine?
CS U Craiova (a primăriei): 70%
FC U Craiova (a lui Mititelu): 30%
Total voturi pînă aseară: 6.057

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (53)
petrusm
petrusm  •  30 Iunie 2013, 19:01
Postat de buerebuistas pe 28 Iunie 2013, 15:24

fara suparare , dar FC Universtatea Craiova a fost infiintata in 1948 de regimul comunist , sper ca nu incepi sa faci pe lupul moralist , cand in timpul regimului comunist la Craiova era cel mai mare cuib de securisti si KGB-isti din toata tara

AI CAPUL PLIN CU PROSTII... E GOOOL....

petrusm
petrusm  •  29 Iunie 2013, 14:37
Postat de cs_oltenia_craiova pe 28 Iunie 2013, 01:19

echipa asta a mers cand a avut spate la conducerea tarii ....a fost Paunescu in anii 70-80 apoi dupa 89 a tinut 5 ani papagalu ca a fost prigonita in ultimii ani de comunism au impins si bani la ultimul titlu ....si asa s-a nascut un spirit ....echipa comunista care s-a trezit dizidenta ....fals

ESTI DUS RAU DE TOT CU PLUTA ... NU MAI STA IN SOARE

risc_mix
risc_mix  •  28 Iunie 2013, 17:26
Postat de buerebuistas pe 28 Iunie 2013, 15:24

fara suparare , dar FC Universtatea Craiova a fost infiintata in 1948 de regimul comunist , sper ca nu incepi sa faci pe lupul moralist , cand in timpul regimului comunist la Craiova era cel mai mare cuib de securisti si KGB-isti din toata tara

Bai tata,nu mai sta in soare,soarele tampeste!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează