FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Răzvan Lucescu, dezvăluiri după 15 ani de la gestul obscen către George Copos: „A doua zi m-a sunat și mi-a zis asta”

Răzvan Lucescu și gestul obscen făcut către George Copos
Răzvan Lucescu și gestul obscen făcut către George Copos

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 11:12

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, a vorbit despre perioada petrecută la Rapid și despre colaborarea cu George Copos, fostul patron al echipei.

Tehnicianul de 51 de ani și-a amintit de momentul în care a fost demis pentru o noapte de către Copos și a vorbit și despre semnul obscen făcut către omul de afaceri după victoria, 1-0, din septembrie 2005 cu Feyenoord, care a dus-o pe Rapid în grupele Cupei UEFA.

„În august 2005 am fost demis de Copos. Erau cinci meciuri, patru victorii și un egal cu FC Argeș, și a avut un el un moment... Nu știu ce în capul lui Copos la acel moment, dar e clar că intervenția fanilor a fost extraordinară. Și jucătorii au fost inspirați, iar următoarea zi, la antrenament și-au pus tricourile pe gard în semn de protest. După aceea Copos a revenit asupra deciziei și am fost pus în funcție. A fost după un sezon extraordinar, cu primăvara europeană și am câștigat Cupa.

Noaptea aceea a fost una foarte grea. Am suferit enorm și cred că m-a afectat mult. Mi-a fost greu să revin. La o lună după am jucat cu Feyenoord, la Rotterdam, care era într-o formă deosebită. Noi am făcut 1-1 acolo. Venise Jean Valvis la meci și ne-a spus «Am venit chiar dacă George Copos mi-a zis să stau acasă că mă fac de râs. Am vrut să fiu alături de voi»”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Prosport.

Răzvan Lucescu: „Copos m-a sunat după gest”

Fostul antrenor al Rapidului a comentat și gestul obscen făcut către George Copos și a povestit ce s-a întâmplat dupăa meci.

„Vineri dimineață, după meci m-am trezit cu un telefon de la Copos. Mă întreb «Ce e asta? Ce s-a întâmplat?». I-am zis că «Că e un gest de descătușare după toată perioada asta, pentru toți care contestau. Dar nu e pentru tine, nu e pentru dumneavoastră». 

După aceea a replicat «Glumești! Uite, vreau să vin la echipă și să dau o primă specială, pe lângă cea oficială». Dar a făcut asta pentru acel gest. A vrut să arate că nu era un gest făcut către el, că el a fost lângă echipă. A fost și plecarea mea de la stadion și totul a fost interpretat ca fiind ceva împotriva lui. A vrut să arate că era lângă club”, a adăugat antrenorul.

Răzvan Lucescu, dezvăluiri după 15 ani de la gestul obscen către George Copos: „A doua zi m-a sunat și mi-a zis asta”

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri depre Rapid:

Colaps la Rapid: „Un jucător mi-a spus că nu mai are bani de chirie”

Rapid își răsfață fanii, în plină pandemie de COVID-19 » Lectură și tricouri vintage pentru giuleșteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  06 Aprilie 2020, 17:09

Probabil ca tot gestul asta l-a facut si spre familia Georgicai Miu. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cosmar-din-tinerete-razvan-lucescu-e-acuzat-ca-a-accidentat-mortal-o-fata-de-23-de-ani-299935.html

Vezi toate comentariile (1)
Comentează