FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Reacția celor de la Sepsi Sf. Gheorghe după ce au obținut promovarea: "Történelmet írtunk"

Peste 300 de suporteri veniți de la Sf. Gheorghe au sărbătorit cu jucătorii promovarea în prima Ligă	// Foto Raed Krishan
Peste 300 de suporteri veniți de la Sf. Gheorghe au sărbătorit cu jucătorii promovarea în prima Ligă // Foto Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 00:00

Acesta a fost anunțul făcut de oficialii celor de la Sepsi pe pagina oficială de Facebook, după ce echipa din Sf. Gheorghe a obţinut în premieră promovarea matematică în prima ligă.

"Am scris istorie" este traducerea titlului și acesta a fost publicat imediat după ce Sepsi OSK Sf. Gheorghe a câştigat, 1-0, meciul jucat în deplasare cu Metalul Reşiţa, în penultima etapă din L2.

"E un eveniment incredibil! Nu am crezut în viața mea când am plecat din Liga 1, de la FC Botoșani, să ajung să promovez cu Sepsi! Este un vis, este cea mai frumoasă zi. O să avem și primă specială pentru promovare, nici nu știu cât, cum, nici nu mai contează. Suntem foarte bucuroși, urmează o mare perioadă de distracție, apoi dăm drumul la treabă", recunoaște golgeterul echipei, Attila Hadnagy.

Echipa s-a înfiinţat în 2011 şi abia anul trecut a obţinut promovarea în Liga a 2-a. Principalul finanțator al echipei este Laszlo Dioszegi, iar bugetul este susţinut din sponsorizări ale secuilor, dar și de la Academia Puskas, printr-un proiect susţinut și de guvernul maghiar.

"N-o să răsturnăm Liga 1, dar nici nu o să ne facem de râs! Am dovedit tuturor că există și echipe care câștigă meciurile doar pe teren. Sunt momente unice în viața mea. Nu am crezut că o să reușim să promovăm în prima ligă, e cea mai fericită zi din viața mea. În acest an am avut un buget de 700 - 800 de mii de euro. Sunt mai multe firme care sponsorizează echipa, 80-90 la sută din buget e asigurat din sponsorizări. Primăria ne ajută cu ce este permis, adică cu cazare, masă, aproximativ 150.000 de euro pe an", a declarat Dioszegi.

"Până acum nu am avut nicio problemă cu banii, au fost unele meciuri când am avut prime triple. Ne-a dat șefu', care este un om extraordinar ce a ținut de unul singur această echipă"
Attila Hadnagy, atacant Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
liviuemil
liviuemil  •  29 Mai 2017, 14:59

Bai . sintem in Romania nu ungaria. Daca e sa fie ceva scris in alta limba atunci sa fie engleza nu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  29 Mai 2017, 12:55

De ce vorbiti de autonomie..lasati politica...faceti fotbal,cum a facut tot anul SEPSI OSK !! O echipa minunata,serioasa cu jucatori muncitori ! Spectatorii sint si ei minunati,chiar daca sustin echipa in limba maghiara! Ce este rau in acest lucru ?? Ati vazut,250 de oameni imbracati in rosu,a sustinut echipa si duminica cantand de la cap la coada ! Noi facem sport la nivel inalt la toate categoriile de varste si la toate sporturile in care ne angrenam!! Vedeti echipa SPSI SIC,echipa de baschet feminin,campioana tarii in ultimii ani !! Sintem buni,corecti si plin de fair play,lucruri pentru care putem fi invidiati !! FELICITARI SEPSI OSK !! FELICITARI SEPSI SIC!!!

para.para
para.para  •  29 Mai 2017, 10:44

Cum romanika e tara tuturor posibilitatilor, n-ar mai mira pe nimeni daca la anul sau peste 2 ani, aceasta echipa ar castiga campionatul, iar pe urma sa dispara asa cum a aparut.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează