FOTBAL  »  LIGA 2  »  MAFIA PARIURILOR

Reacție dură în scandalul meciurilor trucate din România: "Despre el se spune că ar fi vândut meciuri"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 17:24

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că portarul Andrei Marinescu (31 de ani), în trecut la Academica Clinceni (acum la Gaz Metan), a făcut un denunț la Comisia de Integritate FRF, în care susține că, înaintea unei partide din returul sezonului trecut, vicepreședintele clubului, Alex Dragomir, i-ar fi propus, într-o discuție privată, să nu-și apere corect șansele.

Oficialul ilfovenilor a reacționat după dezvăluirea portarului și a oferit un drept la replică în care s-a apărat.

"Ca urmare a recentelor articole ivite în presă sportivă din România, care sugerează implicarea clubului Academica Clinceni în jocuri trucate şi/sau asocierea mea ori a clubului al cărui vicepreşedinte sunt cu mafia pariurilor, mă văd obligat să fac următoarele precizări:

Andrei Marinescu, fost portar al echipei noastre de fotbal, a fost un jucător problema de care nu ne-am despărţit în termeni tocmai amiabili la finele sezonului trecut. De altfel, în lumea fotbalului circulă mai multe zvonuri legate de domnul Andrei Marinescu, cum că ar fi vândut meciuri, dar fără dovezi, nu putem afirmă clar acest lucru. Drept urmare, dumnealui este liber să facă orice fel de declaraţii doreşte, atât timp cât le poate susţine şi cu probe care să vină în sprijinul celor afirmate.

Va fi o anchetă în curs, noi vom răspunde prompt oricăror investigaţii, nu avem nimic de ascuns, ne vom demonstra nevinovăţia şi suntem siguri că, la finalul investigaţiei, dreptatea şi adevărul vor triumfă. După concluzionarea anchetei, vom acţiona şi noi, la rândul nostru, pretinzând daune morale şi prejudicii de imagine, atât în numele clubului Academică Clinceni cât şi în numele meu, din partea domnului Andrei Marinescu.

Academică Clinceni, precum şi conducătorii acestui club, nu au fost, nu sunt şi nu vor fi niciodată implicaţi în jocuri de culise sau în meciuri disputate incorect!

Vicepreşedinte Academică Clinceni, Alex Dragomir.

comunicat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează