FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Refuză delegările! » Scandal la AJF Constanţa: 90% din arbitri s-au recuzat de la delegări

O parte dintre arbitrii care au ieșit în stradă pentru a-l susține pe Oniță și sînt împotriva deciziei AJF Constanța
O parte dintre arbitrii care au ieșit în stradă pentru a-l susține pe Oniță și sînt împotriva deciziei AJF Constanța

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 23:27

După ce asistentul Aurel Oniţă a fost schimbat din funcţie în urma unei decizii a Comitetului Executiv din Constanţa, 90 la sută dintre arbitrii din judeţ s-au recuzat de la delegări pentru această etapă.

Decizia Comitetului Executiv al AJF Constanţa de a-l demite pe Aurel Oniţă, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Constanţa, a declanşat un protest al majorităţii arbitrilor din judeţ care au decis să iasă în stradă împotriva acestei hotărîri!

Mai mult, ei au informat că refuză să arbitreze în acest week-end! Totul a pornit de la preşedintele AJF, Vasile Mihu, cel care l-a demis pe asistent invocînd "fapte extrem de grave şi prejudicii aduse arbitrilor din judeţ".

Oniţă a aflat că a fost demis cu doar cîteva ore de a pleca spre Odesa, acolo unde a fost asistentul lui Alexandru Tudor la partida de ieri seară, din Europa League, dintre Cernomoreţ Odesa şi Ludogoreţ.

În urma deciziei de la Constanţa, Oniţă a trimis o cerere Comisiei Centrale de la Bucureşti şi s-a recuzat de la delegări pentru etapa ce începe astăzi în Liga 1.

Contactat telefonic de reporterii GSP, Alexandru Deaconu, preşedintele CCA, a comentat: "Nu am apucat să vorbesc prea multe cu domnul Oniţă, dar cu siguranţă voi avea o discuţie cînd va reveni în România. În plus, nu pot să spun ce s-a întîmplat acolo pentru că nu este treaba mea".

"Este incredibil ce presiuni se pun pe noi ca să-l atacăm pe domnul Oniţă. S-a vrut mazilirea lui şi nu e normal, pentru că el ne apără interesele. Este singurul preşedinte care lucrează ca voluntar, care nu primeşte bani pentru ceea ce face" (arbitru prezent la protest)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează