FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Repatriere » L-a refuzat pe Pompiliu Stoica la FCSB și a ales o altă echipă din România

Captură VP TV +2   FOTO
Captură VP TV

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 11:37

Antonio Ristea (17 ani) a lăsat Germania, unde evolua pentru echipa sub 17 ani a celor de la academia Unterrath, în Düsseldorf, pentru a juca la Petrolul, în Liga a 2-a.

Fundașul central, produs al Petrolului, a fost luat în probe de Leo Grozavu în această toamnă și i-a impresionat pe ”găzari”. Deși Grozavu a plecat de la echipă, fotbalistul va rămâne.

Ristea va semna contractul de profesionist cu Petrolul în iarnă, el având probleme cu actele, după ce FIFA a trebuit să-i contacteze părinții pentru a completa un formular în care erau întrebați motivul pentru care l-au readus pe jucător în România, el fiind minor în acest moment.

Internaționalul U17 a mai avut oferte în această toamnă de la Astra 2 și de la FCSB 2. Pompiliu Stoica a fost cel care l-a dorit la echipa secundă a roș-albaștrilor, dar jucătorul a refuzat. La 24h de la numire, Pompi a plecat de la cârma echipei din cauza neînțelegerilor cu Vasile Geambazi.

Ploieștenii trag la promovare și au nevoie, conform regulamentelor din Liga a 2-a, de 3 jucători sub 21 de ani în teren pe parcursul meciurilor. Petrolul ocupă locul 2 în eșalonul secund, cu 38 de puncte, la o lungime sub liderul Chindia Târgoviște.

Antonio Ristea a fost coleg în Germania cu Patric-Dominic Panait, fiul fostului stelist Aurel "Joe" Panait.

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează