FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Retrogradat la Dinamo II, Ionuţ Cioinac a marcat din nou! Gelu Velici e golgeter, cu 5 reuşite

sursa foto: fcdinamo.ro +8   FOTO
sursa foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat sambata, 29 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 17:52

Formaţia secundă a roş-albilor a remizat în această după amiază, 2-2, la Tunari, cu echipa locală, după ce la pauză a condus cu 2-1 prin reuşitele lui Velici şi Cioinac. Antrenorul Mugurel Cornăţeanu i-a dat celui din urmă şi banderola de căpitan.

Gelu Velici, care a impresionat şi-n amicalele iernii pentru prima echipă, a ajuns golgeterul primăverii pentru Dinamo II, după ce-a marcat astăzi al 5-lea său gol.

Iar Cioinac, exclus pe termen nelimitat din lotul echipei lui Stoican după gafele din singura sa partidă în echipamentul roş-alb, cu Viitorul (1-2), a punctat şi el, al doilea său gol la Dinamo II. Totuşi, are uşile închise, momentan, la prima formaţie, cu toate că a evoluat bine şi-n amicalele iernii, şi la echipa secundă.

La Dinamo II au evoluat Samoilă - Nedelcearu, Asanovici, Al. Giurgiu, A. Radu, Diakhate, Krausz, Cioinac, D. Buia, Velici, Al. Chiriţă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Martie 2014, 20:09
Postat de dora pe 29 Martie 2014, 19:54

Daca Velici asta e asa de bun, de ce nu este folosit la prima echipa...de ce a fost titularizata petarda de Barboianu in cupa?

pai asta e o intrebare buna. de ce serban, velici, cioinac, buia, nedelcearu, raul krausz, andrei radu si diakhate nu sunt folositi la prima echipa ? asta e intrebarea completa. dar raspunsul este la paralelul de stoican. cand acesti jucatori au intrat pe teren cu plovdiv, au demontat-o bucata cu bucata, au marcat 4 goluri in 30 de minute.

dora
dora  •  29 Martie 2014, 19:54

Daca Velici asta e asa de bun, de ce nu este folosit la prima echipa...de ce a fost titularizata petarda de Barboianu in cupa?

vladutz13
vladutz13  •  29 Martie 2014, 18:01

Daca joaca bine de ce sa nu-l aduca la prima echipa??? Doar ce? pentru ca a prins 10 minute proaste cu Viitorul??? Cat de superficial sa fii sa judeci asa un jucator/??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close