FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV

„Revelion” al generațiilor de „stegari”

Articol de - Publicat luni, 23 decembrie 2019 12:53

Fotbaliști, antrenori sau oficiali ai echipei fanion a Brașovului, fie că s-a numit Steagul Roșu, FCM sau FC, și-au dat întâlnire vineri, pentru un „revelion” al generațiilor de „stegari”. 

Evenimentul a avut loc la complexul „Conca Verde” din Râșnov, iar ideea organizării a pornit în urmă cu o lună. 

„Ioan Kramer mi-a spus să încercăm să ne adunăm, astfel că ne-am împărțit munca și ne-am apucat de telefoane, pe generații. Dorel Mezei s-a oferit să ne găzduiască și a făcut o treabă extraordinară, iar în organizare s-au implicat și cei din Asociația Galben-Negru. A fost ceva senzațional, o zi plină de emoție”, ne-a spus Petre Lucian, unul dintre foștii jucători „stegari”, implicat activ în pregătirea „revelionului”. 

Decanul de vârstă a fost Gigi Ciripoi, component al echipei din 1957, care a promovat din Liga a 2-a, deschizând drumul spre ceea ce a urmat în istoria Steagului, devenit apoi profesor și șlefuitor de talente. 

„Revelion” al generațiilor de „stegari”

Au fost prezente nume cunoscute ale fotbalului brașovean și nu numai, de la Dumitru Stângaciu, Marian Ivan, Cornel Țălnar, Marin Barbu, Constantin Popa, Petre Cadar, Adrian Hârlab, Ion Batacliu, la Zoltan Kadar, Ionuț Pârvu, Adrian Măsar, până la Mugurel Buga, Marian Constantinescu sau Romeo Surdu. Și mulți alții, în total aproximativ 70 de persoane. Invitat special, Mitică Dragomir, fost președinte al clubului de sub Tâmpa la finalul anilor ’80. După ore bune de povești, toți cei prezenți au primit diplome de excelență pentru implicarea în sportul brașovean și pentru promovarea spiritului „stegar”, și-au dar mâna și au promis să se revadă cât mai curând, sperând totodată într-o situație mai bună a fotbalului brașovean.

Vezi și: 

FC Brașov renaște! Marca şi însemnele au fost achiziţionate de Primărie: cât a costat brandul „FC Braşov”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ienasoiu
ienasoiu  •  25 Decembrie 2019, 19:14

Nu-i văd pe Năftănăilă, Adamache, Ivăncescu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează