FOTBAL  »  LIGA 2  »  ECHIPĂ

Revine o nouă echipă de tradiție în prim planul fotbalului din România? Buget important pentru sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 16:38

Fostul antrenor și jucător al Corvinului, Octavian Cojocaru, a anunțat că la Hunedoara se pregătește o fuziune pentru ca orașul să revină pe harta fotbalului important din România.

"Ce-am promis ultima dată s-a realizat 100%. S-a reuşit înfiinţarea Sport Club Corvinul Michel Klein. Am discutat cu noul primar, iar în cursul zilei de mâine vom avea o şedinţa după care, luni, se va lua decizia în privinţa numelui.

Va fi o fuziune între FC Hunedoara şi SC Corvinul Michael Klein, această din urmă fiind sponsorizată de o multinaţională germano-olandeză-norvegiană. Avem deja aprobat bugetul, în jur de 200 de mii de euro pentru următorul sezon.

Să vedem cum facem acum cu aceşti bani, pentru că FC Hunedoara este sprijinită din bani publici. Multinaţională ne ajută doar pentru promovarea în Liga a ÎI-a. Şi stadionul este al primăriei, care este deschisă la această fuziune.

Problema de acum este că nu găsim un antrenor care să preia echipa, pentru că vrem ceva din zona", a declarat cel care va fi preşedintele noii echipe hunedorene, Octavian Cojocaru, la Sport Total FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
zidane92
zidane92  •  26 Iunie 2016, 08:53
Postat de merace pe 25 Iunie 2016, 19:21

"Revine o nouă echipă de tradiție"?! HAHAHA!!! Daca e noua, cum e si de traditie?!

esti prost de bubui, adica inca o echipa de traditie revine, in sensul asta!

crisliv
crisliv  •  26 Iunie 2016, 02:42

Sa va ajute Dumnezeu. Mult success.

merace
merace  •  25 Iunie 2016, 19:21

"Revine o nouă echipă de tradiție"?! HAHAHA!!! Daca e noua, cum e si de traditie?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează