Comentarii (7)
fcp1126  •  15 Iunie 2019, 15:51

Precum brelocul lui Gigi pe numele lui Lutu, asa si la Ploiesti exista un breloc al lui Mihailovici, un mos cu parul alb, sahist de meserie, care apare zi lumina peste tot pe unde trage o basina Mihailovici. In loc sa-si vada de pensie, nepoti si o partida de sah in centru, il spala in urechi pe Mihailovici toata ziua, dandu-i numai informatii proaste, eronate si rautacioase. De acolo se trage supararea partenerului-finantator. Cand ai un mincinos langa tine care te minte toata ziua, asa se intampla, iei decizii pripite...jos cu...brelocul !!!

ciclistul  •  15 Iunie 2019, 11:14

Sunteti fraieri rau, Veolia aia au miliarde!!!

gica_oboreanu  •  15 Iunie 2019, 09:38

sunt interese oculte. precis va aparea un rachita zis vivi, care sa preia echipa pe banii altuia, adusa in liga a doua. grupul ala este cumva cel de l'a infipt pe vlad in consiliul de administratie, ca reprezentant al suporterilor ? pai, nu suporterii urlau demisia tot timpul cat a tzinut campionatul, de la grozavu, cornateanu si s'a terminat cu vlad? adica'i ceri sa plece ca'i incompetent, apoi il vari inapoi pe usa din spate... parerea mea e ca daca ramanea grozavu, petrolul termina pe loc de promovare. raul a fost facut de managementul prost, de mentinerea lui cornateanu peste iarna cu toate schimbarile de lot intamplate.....si nu cred ca finantatorul a fost de vina. sau daca i'a fortat pe cei din conducerea clubului sa schimbe jucatori, sa accepte jucatori incapabili, trebuiau s'o spuna de atunci. oare, veolia i'a adus pe gretzi, sau nu a promovat tineri din pepiniera clubului si'au preferat sa pregateasca pt. dinamo si craiova ?!

Dan Marc  •  15 Iunie 2019, 07:29

Gargara!!! Veolia ramane la Petrolul.

pol1tehnicaiasi  •  15 Iunie 2019, 07:06
Postat de Lucian Chiojdoiu pe 14 Iunie 2019, 23:26

Un suporter adevarat sta langa echipa lui de suflet la bine si la greu....nu face pe printesa virgina si la pimul hop isi ia jucariile si pleaca....

Nu e vorba de jucarii aici...ci de respect...adica tu sa dai bani si sa vina altul sa te ia in suturi?? PENTRU CE??? ca l-ai ajutat cu bani?? F bine ca a plecat Veolia, alta data sa invete sa tina cu dintii de un investitor, mai ales pe praful asta, cand nimeni nu vrea sa bage bani la fotbal..

Lucian Chiojdoiu  •  14 Iunie 2019, 23:26

Un suporter adevarat sta langa echipa lui de suflet la bine si la greu....nu face pe printesa virgina si la pimul hop isi ia jucariile si pleaca....

iulianz2  •  14 Iunie 2019, 23:13

Bla bla bla. Dacă ai coloana, după astfel de evenimente te iei si pleci. Daca nu, esti parte din aceeași mocirlă ( populism, spagi, comisioane ) !!!

Comentează