FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - UNIREA ALBA IULIA - FCM RESITA 0-0

Revolutie

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Incercarile lui Aurel sunda de-a resuscita un organism inert au fost zadarnice, timisoreanul facindu-si o revenire cu stingul in Cetate. "Chiar credeam ca pot reveni cu dreptul la Alba Iulia. Ma gindeam ca o sa cistigam acesta partida. Se vede ca nu intimplator Unirea e atit de jos in clasament. Sint probleme mari cu echipa", a sintetizat sunda, care i-a trasat deja presedintelui Marian Sarmes obiectivele pe piata transferurilor in iarna.

Candidata la promovare inainte de startul campionatului, Unirea se pregateste acum sa-si reevalueze resursele."Am incredere ca sunda va face treaba, desi echipa nu merge. Nu inteleg de ce majoritatea jucatorilor sint iesiti din forma, nu stiu ce e cu ei. Daca nu aducem macar un punct de la Vilcea ne vom gindi la perspectiva, la restructurarea lotului. Trebuie sa facem transferuri in iarna, deoarece cei adusi in intersezon nu confirma", a spus presedintele Sarmes.

Aplauze si injuraturi
Egalul i-a enervat pe suporterii Unirii, care i-au luat in colimator pe unii dintre jucatori si pe presedintele executiv, Nicolae Lupu. "Tot schimbi antrenori, dar tu cind pleci? Ce transferuri ai facut? Cu Pepenar si Dascalescu vrei sa promovezi?", i s-a strigat lui Lupu. Daca acesta n-a reactionat, portarul Rotaru, apostrofat si el, s-a certat cu spectatorii. "Ce vreti, sa dau eu gol? Ca n-am luat nici unul!", a strigat portarul. Revenit la Unirea dupa doi ani, antrenorul Aurel sunda a fost, in schimb, aplaudat.

Galdeanu capitan
Aurel sunda l-a instalat capitan pe Dan Galdeanu. "Nu sint suparat. Merita sa fie capitan, tinind cont ca e un jucator reprezentativ pentru Unirea", a comentat fostul capitan, Ionut Cazan, urmarit ieri de Sopron ( liga 1, Ungaria), ca si atacantul Zagrean. "Sint onorat, dar si dezamagit ca n-am cistigat", a spus, la rindul sau, Galdean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează