FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Revoluţie la Rapid! Planul de reconstrucţie, dezvăluit la Radio GSP: noi investitori, cine va fi antrenor şi la cît se va ridica bugetul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 decembrie 2013 14:35

Veşti bune pentru fanii rapidişti! Venirea lui Nicolae Manea în conducerea clubului aduce primele măsuri de revitalizare.

Impresarul Florin Manea, fiul viitorului preşedinte al Rapidului, a dezvăluit la Radio GSP planul care ar urma să fie pus în practică din primăvară:

"Poate de Sărbători, cel mai tîrziu în ianuarie, Rapid va avea noi patroni. Va fi un grup de investitori, fiecare potent financiar. Toţi rapidişti, români, unii dintre ei trăiesc afară. Tata va fi preşedinte, Moldovan face parte din proiect şi ar putea chiar să cumpere acţiuni. Din partea mea, Moldovan poate să rămînă 10 ani antrenor, tata n-o să-l dea afară niciodată.

În februarie sîntem optimişti că vom scăpa de faliment şi toate deciziile vor fi luate imediat după aceea.

Bugetul va fi de 4 milioane de euro pe an. Avem nevoie de răbdare 3 ani, pentru ca apoi să avem o serie ca Lyon, 7 titluri la rînd. În România, cu un asemenea sistem gîndit de mine, eu voi fi consilier, nu mă sperie decît CFR Cluj".

"Am discutat cu cluburi mari, printre care Chelsea, să investească în centrul de copii şi juniori şi să aibă prioritate la transferurile celor mai talentaţi jucători.

Chiar şi departamentul scouting al lui Dinamo a fost propus de mine, iar Negoiţă m-a ascultat", a mai spus Manea.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
spre25
spre25  •  19 Decembrie 2013, 23:40

Ar fi bine dar sunt povesti de adormit puradeii de sub pod.

vrajeala
vrajeala  •  19 Decembrie 2013, 17:27

nici nu putea fi ceva bun cand la vanzarea clubului a participat aceasta maimuta "gigi"care la pupat in kwr pe copos atatea ani .Eu nu cred ca putea fi vindut clubul in insolventa fara acordul tuturor creditorilor

vrajeala
vrajeala  •  19 Decembrie 2013, 17:20
Postat de varsity pe 19 Decembrie 2013, 01:01

Cu regret, dar imi par povesti de adormit copiii. Singurul lucru plauzibil este ca numeni nu va investi atata timp cat scaparea Rapidului de la faliment atarna doar de un fir de ata, si ala scamosat...

nu va baga nimeni bani in club pina nu se aproba planul de reorganizare , suntem in deriva

Vezi toate comentariile (74)
Comentează
Close