FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A / UNIREA ALBA IULIA

Rezolvat

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Dupa intense negocieri cu Tricolorul Breaza, mijlocasul Razvan Dilbea a fost transferat la Alba Iulia. Tranzactia i-a costat 10.000 de euro pe ardeleni. Dilbea va semna un contract pe 3 ani cu gruparea din Alba Iulia. "Ne batem fara griji la sefia seriei, vrem sa ajungem in Liga I", a declarat Dilbea. (Dan Henegar - Alba Iulia)

In probe
Sub comanda lui Ciorceri s-au antrenat ieri Lucian Bunea (29 de ani, Astra Ploiesti), pus pe liber de Dacia Mioveni, dar si Daniel Hodor (FC Baia Mare). Unirea incearca si pista Catalin Bucur (Gloria). "Situatia lui e incurcata. El stie ca e liber de contract, dar Bistrita sustine contrariul", a declarat antrenorul Ciorceri. Altfel, au parasit Unirea, Suciu (Ludus) si Ruja (junior, Tirgu Mures), testati intr-un joc-scoala. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Lot de 26
Antrenorul George Ciorceri a anuntat ca va stabili un lot de 26 de jucatori. "Joi vom stabili efectivul cu care vom efectua cantonamentul centralizat, 28 - 30 de jucatori. Pina la inceperea campionatului, dorim sa cristalizam lotul pe care ne bazam in meciurile oficiale, compus din 26 de fotbalisti", a declarat tehnicianul. (Dan Henegar - Alba Iulia)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează