FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Primele mutări în mercato pentru Dinamo: două cunoștințe vechi, unul chiar de la adversara de la baraj!

Dinamo va rezolva la începutul verii interdicția privind transferurile, indiferent de deznodământul de la baraj, iar printre cei cu care „haita” se va întări se numără fundașul central Ricardo Grigore  și mijlocașul lateral Geani Crețu (FC Argeș)
Dinamo va rezolva la începutul verii interdicția privind transferurile, indiferent de deznodământul de la baraj, iar printre cei cu care „haita” se va întări se numără fundașul central Ricardo Grigore și mijlocașul lateral Geani Crețu (FC Argeș)

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 22:37 / Actualizat marti, 23 mai 2023 22:39

Dinamo va rezolva la începutul verii interdicția privind transferurile, indiferent de deznodământul de la baraj, iar printre cei cu care „haita” se va întări se numără fundașul central Ricardo Grigore (ex-FCU Craiova și ex-Petrolul) și mijlocașul lateral Geani Crețu (FC Argeș). Cei doi au fost împrumutați până la vară, până la finele lunii iunie. 

Dinamo - FC Argeș, turul barajului de promovare/menținere în SuperLiga, se va juca pe 29 mai, de la ora 20:00 pe Arena Națională. Returul este prevăzut pe 3 iunie, în Trivale.

Făcut praf după eșecul cu Farul, a reziliat contractul » Despărțire oficială de FCSB: dorit de două rivale din Liga 1!
FCSB
Făcut praf după eșecul cu Farul, a reziliat contractul » Despărțire oficială de FCSB: dorit de două rivale din Liga 1!

Un an de interdicție la transferuri pentru Dinamo

„Câinii” au avut un sezon complicat în Liga 2, dar luptă să dea lovitura finală în dubla de la baraj cu alb-violeții lui Bogdan Vintilă. Indiferent de deznodământul confruntărilor cu piteștenii, conducerea clubului din Ștefan cel Mare a anunțat că va rezolva una dintre problemele majore cu care s-a confruntat Dinamo pe durata ultimului an.

Roș-albii au avut interdicție la transferuri din cauza unor foști fotbaliști care au reclamat gruparea forurilor internaționale. Bucureștenii vor achita restanțele și vor putea să se implice din nou în mercato. Fie pentru a se întâri în perspectiva Ligii 1, fie pentru a reveni în forță în proximul sezon de Liga 2 pentru a rezolva promovarea directă în 2024.

Ricardo Grigore a jucat mai mult în Bănie decât la Ploiești

Printre mutările pe care Dinamo le va rezolva imediat cum se va ridica interdicția la transferuri sunt fundașul central Ricardo Grigore (24 de ani) și mijlocașul lateral Geani Crețu (23 de ani). Cei doi au fost împrumutați pe durata ultimului sezon. Fie la FCU Craiova, respectiv Petrolul Ploiești, fie la FC Argeș, cazul lui Crețu, chiar adversara de la baraj a dinamoviștilor.

15meciuri a adunat Ricardo Grigore în ultimul sezon, 13 pentru juveți, 2 pentru ploieșteni

În ceea ce-l privește pe Rici Grigore, „câinii” l-ar fi dorit și în iarna 2023 pe jucătorul crescut în propria academie, dar interdicția la transferuri implica și angajarea fotbaliștilor dați împrumut la alte cluburi. Ar fi fost nevoie de semnarea unui contract, astfel că, după ce nu a mai intrat în atenția celor de la FCU Craiova, Ricardo Grigore a fost transferat, temporar, de Petrolul Ploiești.

Geani Crețu, importanță deosebită la FC Argeș

Un caz deosebit este cel al lui Geani Crețu. Fotbalist polivalent, jucătorul a fost avantajat de regula U21 de la nivelul primei divizii, jucători născuți după 1 ianuarie 2000 în ediția 2022/2023. Astfel, Geani a fost unul dintre puținii fotbaliști U21 ai piteștenilor și a fost rulat de către argeșeni pe durata acestui campionat.

21de meciuri a adunat Crețu la Pitești, având și un assist, evoluând în medie 55 de minute în actuala ediție în partidele alb-violeților

6partide a strâns Geani ca integralist la FC Argeș, are 12 meciuri în care a evoluat cel puțin o oră pentru piteșteni

Citește și alte știri:

CSA Steaua mai are numai câteva ore la dispoziție să conteste decizia FRF. Burleanu: „Treaba este clară”

Un finanțator din fotbalul românesc face pasul în spate: „Mă declar învins de echipele finanțate din bani publici. Am fost striviți!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  24 Mai 2023, 21:33
Postat de bigd pe 24 Mai 2023, 04:13

Parca nu mai urmareai fotbalul mioritic :))

ce am mai vazut si eu pe dinamo ....aveam echipa slaba rau ..am ajuns din greseala in play off

calinescu_
calinescu_  •  24 Mai 2023, 16:19

Rici are ceva potential , in schimb Giani Cretu e un mediocru absolut la fel ca fratii Irimia ....!!!

magic4ever
magic4ever  •  24 Mai 2023, 16:00

Scarlatache si Greab de la Mioveni sunt liberi de contract si sunt peste Giafer si Dujmovic....chiar si Rusu este o varianta pentru atac

Vezi toate comentariile (15)
Comentează