LIGA 2  ·  RIPENSIA TIMIȘOARA

Ripensia Timișoara transferă de peste Prut » 3 jucători au semnat cu roș-galbenii

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 16:50

RIPENSIA TIMIȘOARA // Trendul de a înregimenta jucători din Republica Moldova continuă.

Vineri, De Ziua Micii Uniri, Ripensia Timişoara a anunţat înţelegeri cu trei jucători de peste Prut: Ivan Urvanţev – fost internaţional U21, respectiv gemenii Andrei şi Valerii Macriţchii – ambii tineri cu selecţii la prima reprezentativă.

Ripensia a început să-şi completeze lotul cu soluţii externe, după plecările numeroase din iarnă. Înainte de primul test al iernii, cu câteva zile înainte de plecarea în stagiul din Antalya, roş-galbenii au anunţat transferul unui „pachet” de trei jucători de la Dinamo-Auto, din prima ligă moldovenească. Fiecare a semnat pe un an şi jumătate.

Un transfer anterior al iernii a fost portarul Horaţiu Moldovan (Sepsi). La capitolul plecări sunt şase nume: Călin Toma (Buzău), Haralambie Mociu (Foresta), Marius Staicu (posibil Fortuna Becicherecu Mic sau ACS Poli), Adrian Zalusch (Călăraşi), Albert Voinea (Turris) şi Marius Fotescu.O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1