FOTBAL  »  LIGA 2  »  CCA A SCHIMBAT "CENTRALUL"

Robert Dumitru va arbitra FCM Tg. Mureş - FC Argeş

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

CCA a schimbat "centralul" de la meciul FCM Tg. Mureş-FC Argeş din prima etapă a returului a Seriei Vest din Liga a II-a. Brigada va fi condusă de Robert Dumitru, din Braşov, după ce piteştenii l-au recuzat pe arbitrul bucureştean Mugurel Vădan.    

Robert Dumitru va fi ajutat  de asistenţii Marian Gaspar şi Bogdan Gheorghioiu, ambii din Timişoara, iar rezervă va fi Florin Ghimbăşan, din Braşov.

Partida FCM Tg. Mureş - FC Argeş se va disputa miercuri, 3 martie, de la ora 15:00. Înaintea acestui meci, FCM Tg. Mureş e liderul seriei, cu 33 de puncte, în timp ce FC Argeş este a cincea în clasament, cu 28 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  02 Martie 2010, 22:42

Hai Argesul !Forta Viola !

 •  02 Martie 2010, 20:05

indiferent cine iar arbitra argesul va cistiga la trcu mures.Iam vazut in Antalia au echipa frate,nu vor avea probleme cu promovarea.Cred ca e cea mai buna echipa din cele doua serii.

 •  02 Martie 2010, 18:37

Stai ma baiete junior nu inca. Meciurile "grele" vor fi la final , cand mai sunt 2-3 etape atunci se arunca bomba la pariuri sportive si se fac jocurile. Exact ca si anu trecut , acel 0-3 in antepenultima etapa mi se pare . Stie FCM-u cum se face banu :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează