FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Romeo Stancu a ajuns la Mioveni

romeo stancu
romeo stancu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2010 00:00

Fostul jucător al Rapidului, Romeo Stancu a ajuns la un acord cu CS Dacia Mioveni. Stancu a jucat în trecut pentru Rapid, Craiova, Poli Timişoara şi Oţelul Galaţi în prima ligă

 

Deşi sezonul competiţional stă să înceapă cei de la Mioveni nu vor să mai păţească la fel ca sezonul trecut şi aduce jucători cu nume la echipă

Mircea Stan a semnat contractul cu CS Mioveni

Declarat liber de contract pentru că F.C. Argeş nu i-a plătit salariul pe ultimile patru luni, fundaşul dreapta, Mircea Stan a fost legitimat la CS Mioveni, şi în meciul cu Concordia Chiajna a evoluat foarte bine din minutul 60 când a fost introdus în teren. „Este unul din cele mai bune transferuri ale noastre, Mircea Stan fiind un jucător care poate juca la orice echipă din Liga I”, spunea preşedintele clubului CS Mioveni, Ion Ţuţală. 

A venit şi Romeo Stancu

La echipa antrenată de Cristi Negru a fost adus şi mijlocaşul Romeo Stancu pe al cărui carnet de legitimare figurează opt echipe la care a mai evoluat: U Craiova, Rocar, Fulgerul Bragadiru, AEK Bucureşti, Poli Timişoara, Rapid, Oţelul Galaţi şi Unirea Alba Iulia. Născut la Slatina în anul 1978, Romeo Stancu va fi legitimat la CS Mioveni „după ce îl vom vedea câteva zile la antrenamente, şi după ce va face vizita medicală, deoarece nu l-am văzut jucând în ultimul campionat. Sper ca Romeo Stancu să fie jucătorul de care avem nevoie la mijlocul terenului”, spunea antrenorul Cristi Negru.

L-au pierdut pe Daniel Stan

Conducerea clubului din Mioveni şi antrenorul Cristi Negru l-au dorit la echipă şi npe atacantul Daniel Stan, ultima oară la F.C. Internaţional Curtea de Argeş. După ce Daniel Stan a refuzat să se transfere la Pandurii Tg. Jiu, a negociat cu mai multe echipe, printre care şi CS Mioveni. „Am vorbit cu Daniel Stan şi ne-a spus că va veni la noi, deoarece dorea să fie cât mai aproape de casă, el fiind din Curtea de Argeş. Din păcate am auzit că a semnat cu Petrolul Ploieşti, una din contracandidatele noastre la promovare. Sunt puţin supărat pe el, pentru că ne promisese că vine la noi, şi nu ne-a spus că are şi alte variante, iar noi ne-am bazat pe el”, spunea antrenorul Cristi Negru.

Îl mai aşteaptă pe Dulcea

CS Mioveni l-ar putea pierde pe atacantul Roberto Ayza plecat să de probe de joc în Ucraiana la nou promovata în prima ligă Volyn Lutsk. Dacă brazilianul va rămâne la Volyn, echipa la care a jucat Constantin Schumacher, şi la care evoluează Cornel Buta, CS Mioveni va primi 50.000 de euro. Conducerea clubului din Mioveni este în tratative avansate cu atacantul Adrian Dulcea, care şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract deoarece nu şi-a primit banii de la F.C. Argeş de trei luni. Se aşteaptă ca Dulcea să fie declarat liber de contract, după care va fi legitimat la CS Mioveni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
coty_iulian
coty_iulian  •  08 Noiembrie 2010, 19:34

din cate vad astia nu stau degeaba , fac treaba acolo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează