FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Rover Cîrstea, rezolvat! "Am avut oferte din Liga I, dar am ales Timişoara"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 11:54

Rover Cîrstea este primul transfer al timişorenilor în 2012, jucătorul urmînd să fie prezent la reunirea lotului bănăţean

Poli s-a mişcat rapid pe piaţa transferurilor şi şi-a asigurat serviciile atacantului Rover Cîrstea, de la FC Argeş. Jucătorul în vîrstă de 22 de ani a vorbit despre mutarea sa în Banat şi spune că aşteaptă cu nerăbdare prima întîlnire cu noii colegi. "Am discutat în mai multe rînduri cu conducătorii celor de la Poli, care s-au interesat de mine încă din debutul acestui campionat.

Transferul se va realiza în cîteva zile şi aştept cu nerăbdare acest moment pentru că deja mi-am predat echipamentul la Piteşti. Voi mai merge la echipă doar pentru a-mi saluta foştii colegi", a spus ultima achiziţie a timişorenilor.

Cîrstea a recunoscut că a mai fost curtat chiar de echipe din Liga I, dar a ales Timişoara fiind atras de salariul de zece ori mai mare pe care îl va primi la formaţia viola. "Au fost oferte chiar de la echipe de prima ligă, dar am realizat că cea mai avantajoasă echipă pentru mine era Timişoara. Mi s-a propus o înţelegere pe 5 ani cu un salariu de 150 de milioane de lei pe lună. Vreau să joc la Poli pentru că avem mari şanse să promovăm în acest an", a concluzionat Cîrstea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează