FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A 2-A > SĂGEATA NĂVODARI - FC SNAGOV 2-2

S-a aflat numele jucătorului contactat de cel de la Snagov: Chiţu era omul de legătură!

Chițu (dreapta) e și în acest an principalul om de gol al Săgeții, cu 9 reușite
Chițu (dreapta) e și în acest an principalul om de gol al Săgeții, cu 9 reușite

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 19:55

Golgeterul dobrogenilor este cel pe care-l sunase "reprezentantul" ilfovenilor pentru a-i cere ca Săgeata să cedeze meciul fără luptă

Acuzele de blat au transformat partida de sîmbătă dintre Săgeata şi FC Snagov în evenimentul sfîrşitului de săptămînă în fotbalul românesc. "Nu se poate aşa ceva! Ne-au contactat un jucător, cerîndu-ne să le dăm meciul!", a strigat directorul general al grupării de pe Litoral, Mihai Terzi. "Să vină cu probe!", a replicat antrenorul oaspeţilor, Laurenţiu Reghecampf. Ambii au refuzat să dezvăluie însă numele jucătorului contactat.

Surse autorizate din cadrul clubului dobrogean îl plasează în mijlocul scandalului pe golgeterul Sorin Chiţu. Ex-jucător la FC Snagov, în urmă cu şase sezoane, atacantul în vîrstă de 30 de ani s-ar fi plîns conducerii că a fost contactat de un fost coleg de la gruparea ilfoveană, care i-ar fi propus voalat să nu-şi apere corect şansele.

Golgeterul ligii secunde în sezonul trecut, cu 22 de reuşite, ar fi refuzat "oferta" şi a încheiat orice discuţie, dar şi-a informat superiorii. Acum, întregul scandal riscă să intre în atenţia comisiilor FRF, mai ales că arbitrul Teo Crăciunescu a scris totul în raport.

Şeful cel mare o dă la întors
"Nu cred că lucrurile stau chiar aşa, mai degrabă a fost o tehnică de manipulare. Terzi i-a spus prieteneşte lui Reghecampf şi de aici a început tot tam-tamul. Nu vom face nimic, este doar un mic scandal şi atît. Nu există probe clare că ar fi fost contactat vreun jucător de la noi şi nu ştiu ce surse a avut Terzi. De-ale fotbalului!", a explicat, ieri, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Săgeata, Dumitru Rida.

"Dacă au probe, să se ducă la Poliţie, la DNA, să vină să ne aresteze! Dacă nu, să tacă! Nu poţi acuza aşa, aiurea, fără nici o dovadă! Trăim cumva în junglă, să facă şi să spună fiecare ce vrea?!"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor FC Snagov

"Campioana blaturilor în România e FC Snagov! De ani de zile fac asta şi nimeni nu se sesizează. Scandalul de la Năvodari se va muşamaliza repede. Mulţi din cadrul Federaţiei au case la Snagov..."
Dumitru Tudor, impresar, pe contul propriu de Facebook


FC BOTOŞANI - CSMS IAŞI 1-2
"Retardaţi, se înmulţesc ca animalele!"
Scandal a provocat şi altă partidă din B1, cea de la Botoşani. Suspectată a fi aranjată, întîlnirea s-a terminat cu un discurs suburban al antrenorului gazdelor, Marius Popescu, la adresa propriilor suporteri şi a jurnaliştilor. "Eu nu înţeleg de ce lumea mă înjură nonstop, chiar şi cînd jucăm bine sau avem avantaj! De fapt, cine mă contestă?! Un grup de ceteraşi, de frustraţi, care în afară că se înmulţesc ca animalele ce au făcut în viaţa lor?! Să stea acasă, retardaţii dracului! Nişte rataţi nesimţiţi! Şi voi, ziariştii, ce vreţi?! Sînteţi nişte...", a urlat Popescu, făcînd gesturi obscene către reprezentanţii presei. La puţin timp după, el a fost dat afară şi înlocuit cu Costel Orac.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
justy
justy  •  31 Octombrie 2011, 12:32

Cum si-a luat licenta FC SNAGOV!!!!!! Autoritatile competente sa faca un control financiar la aceasta echipa!!!!!!!!! Vor avea surprize mari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close