FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

S-a ales praful de un club important al României! Va juca în Liga a 4-a în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 17:50

Petrolul a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga a 2-a, însă nu va juca acolo. Formația din Ploiești va începe de la Liga a 4-a, cu o altă echipă.

Mărcile și brand-ul au revenit Primăriei Ploiești, care le va dona nou înființatei societăți.

"La sfârşitul acestei săptămâni vom avea răspunsul în ceea ce priveşte Certificatul de Identitate Sportivă şi al noii societăţi pe acţiuni.

Noi avem rezervate cinci denumiri pentru care vom obţine respectivul certificat, urmând ca suporterii să decidă care va fi numele viitorului ONG”, a declarat Răchită.

Petrolul a intrat oficial în faliment în această vară, când a împlinit 92 de ani de existență. Clubul are 4 titluri în palmares și 3 cupe ale României, ultima în 2013.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
444001919101397
Florean Andrei  •  16 Iulie 2016, 17:58

Democraţie, falimentul este numele tău !

caminero
caminero  •  12 Iulie 2016, 00:34
Postat de juliusmad pe 11 Iulie 2016, 19:37

:)) cred ca esti un dinamovist "educat" de anghelache. Steaua este cam singurul motiv de bucurie printre suporteri. bine, nu printre dinamovisti si anti-stelisti.

Corect, este un motiv de bucurie, cam în același fel în care un copac este motiv de bucurie pentru un cîine care se ține ...

mplttev
mplttev  •  11 Iulie 2016, 23:54

Nu-i nimic, dar să-și ia de pe club mâinile păroase cu gheare ale ospătarilor și bucătarilor puși pe căpătuială în detrimentul clubului. Se poate începe cu grupe de pitici și juniori dar de unde să-i luăm? Cu ceva timp ]n urm[ se juca fotbal pe str[zi (nu erau at\tea ma;ini) ]n cur'ile ;colilor pe maidane dar nu mai sunt maidane pe terenuri amenajate sau mai putin amenajate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează