FOTBAL  »  LIGA 2  »  PARIURI

S-a dat sentința în cazul fotbalistului român care a pariat împotriva propriei echipe

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 21:28

Cristian Pădurariu (21 de ani), fotbalistul de la ACS Poli care a pariat pe jocurile propriei echipe, a primit o suspendare de 3 luni și o amendă de 5.000 de lei. Vezi AICI informații pe larg.

Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a judecat în sfârșit cazul. În luarea deciziei s-a ţinut cont că timişoreanul şi-a recunoscut faptele înainte de judecare, evitând astfel o pedeapsă mult mai dură.

Hotărârea Comisiei de Disciplină

„Admite sesizarea formulată de Federația Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Pădurariu Cristian Nicu. În temeiul art. 60 ind. 1 al. 2 raportat la art. 60. al. 5 din RD al FRF pârâtul Padurariu Cristian se sanctioneaza cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru 3 luni si o penalitate sportivă în cuantum de 5000 lei.

Executorie în ce privește sancțiunea interzicerii oricărei activități legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD”, se arată în hotărârea Comisiei de Disciplină.

Vezi și: PETROLUL - UTA 2-2 // FOTO Imagini incredibile la Ploiești! Ionuț Popa a intrat pe teren să agreseze un jucător: "Îl strângeam de gât, îl omoram. Intram la închisoare!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danirovl
danirovl  •  23 Noiembrie 2018, 12:42

Ca si in alte domenii ,si in fotbal aceasi poveste:nu avem puterea sa dam exemple cu cei care gresesc!....gresesti ,platesti!...alta data nu mai face...si nici restul nu incearca . 3 luni suspendare si 5000 amenda:))...ca si cum ai striga in gura mare: liber la meciuri aranjate! Tara asta nu isi revine niciodata in felul asta.

luker
luker  •  22 Noiembrie 2018, 23:28

Sper ca si-a scos banii la pariuri. Destul de mare amenda.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează