FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERII

S-a decis componența celor două serii din Liga a II-a! Cum arată și ce planuri sînt pentru următoarele două sezoane

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 10:37

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat componența Ligii a II-a, competiție care se va desfășura cu cîte 14 echipe în fiecare serie și care va începe la 29 august, informează site-ul oficial al FRF.

Componența celor două serii din Liga a II-a este următoarea:

SERIA I

Rapid București
Oțelul
Ceahlăul
Balotești
ACS Berceni
Farul
Gloria Buzău
ACS Bacău
Rapid CFR Suceava 
FCM Dorohoi
Clinceni
Dacia Unirea Brăila
Bucovina Pojorîta
Dunărea Călărași 

SERIA II

Gaz Metan
FC Brașov
U Cluj
CS Mioveni
Metalul Reșița
Unirea Tărlungeni
Olimpia Satu Mare
CSM Rm. Vîlcea
FC Caransebeș
Șoimii Pîncota 
FC Bihor
UTA Bătrîna Doamnă
FCM Baia Mare
Chindia Tîrgoviște 

Pînă la data de 29 iulie inclusiv, echipele care constată că nu pot participa în Liga a II-a au posibilitatea de a comunica acest lucru în scris către Departamentul de Competiții al FRF și vor fi înscrise în Liga a III-a.

Echipele clasate pe locurile 13 și 14 vor retrograda direct, apoi fiind organizat play-off și play-out, urmînd ca din sezonul 2016-2017 Liga a II-a să fie organizată într-o serie cu 22 de echipe, iar din 2017-2018 Liga a II-a să fie organizată într-o serie cu 20 de echipe.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat cererea clubului FCM Dorohoi de înscriere în Liga a II-a, deși oficialii grupării au depus documentele după expirarea termenului.

De asemenea, a fost aprobată schimbarea denumirii echipelor CF Brăila și Academica Argeă, care din acest sezon se vor numi ACS Dacia Unirea Brăila, respectiv FC Clinceni.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat și componența nominală a seriilor din Liga a III-a. Cluburile din Liga a II-a care se retrag pînă la data de 29 iulie, vor fi incluse în seriile Ligii a III-a în conformitate cu criteriul geografic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mama.is.here
mama.is.here  •  28 Iulie 2015, 18:01

haide Farul!

fangigi
fangigi  •  28 Iulie 2015, 17:42
Postat de scandautor pe 28 Iulie 2015, 13:36

Stați liniștiți la luocurili vuastri, n-o să fie asta componența Ligii a 2-a, nu lasă randumb&dumber_._ să se-ntâmple așa ceva, o asemenea enormitate. O să vedeți, până mâine, când e data limită, se implică purtătorul dimensiunii _._ la prohab: ori retrage el însuși, cu mâna stângă (dreapta fiindu-i ocupată cu profesiunea de bază) 6 echipe, ori le desființează direct, pentru că trebuie să fie încă de anu' ăsta o singură serie, cu 22 de echipe, așa cum până și baba Vanga a prezis că va fi. Plus că, dacă se și-ncordează un pic, randumb&dumber s-ar putea să introducă în seria aia unică și câteva echipe surpriză, precum Paris Saint Germain, Arsenal sau chiar Atletico Madrid, numa' ca să n-aibă Rapid nici o șansă de a promova. (Vedeți, ăi' de l-ați învățat să mănânce cânepă de mic, convingandu-l că-i face bine la glezne, hai, descurcați-vă cu el acu', dacă vă dă mâna...)

:)))))))))

zecs93
zecs93  •  28 Iulie 2015, 15:28

succes Rapidu, din seria 1 vreau Rapidu promovata ( ca am inteles ca doar 1 promoveaza) iar din seria 2 le doresc si celor de la UTA promovare in A !!! De sateliti *** suntem satui pana peste gat !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează