FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

S-a întîmplat în fotbalul românesc în 2014! Un jucător a sărit de la balcon ca să scape de bodyguardul patronului :O

Stephane Acka (foto în albastru)
Stephane Acka (foto în albastru)

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 10:31

Fostul fundaş al Universităţii Craiova, Stephane Acka, a trăit 8 luni de groază la echipa lui Adrian Mititelu. Ivorianul a sărit de la etajul 1 pentru a scăpa de bodyguarzii patronului oltenilor.

“Nu se poate aşa ceva! Nu înţeleg de ce membrii Comisiilor de la FRF nu au curajul să ne declare liberi de contract. Chiar dacă din România mi se transmite că am cîştigat şi contra apelului depus de Mititelu, totuşi mie nu mi-a fost transmisă în scris decizia.

Dacă am cîştigat şi la apel, aşa cum am auzit, atunci să mi se dea cît mai repede dreptul la muncă. Mi-am găsit o altă echipă unde să joc şi nu mă pot transfera oficial, deoarece încă nu am la mînă hîrtia în care să dovedesc că sînt liber de contract.

Oricum, ce am păţit la Craiova nu am păţit în viaţa mea. După faptul că nu am fost plătit de Mititelu nici nu mai ştiu cîte luni, am fost şi hăituit de unul dintre bodyguarzii săi. Vreau să ştiţi că, în momentul în care mă pregăteam să plec la Craiova, am fost avertizat de nişte prieteni că vine garda de corp a lui Mititelu, cel căruia i se spune Calu, să îmi ia hainele să nu pot pleca de la echipă.

Iniţial eu nu am crezut această informaţie, dar ulterior am împietrit cînd m-am trezit cu acest om la uşa camerei unde locuiam. M-am ascuns de el pe balcon, iar apoi am sărit ca să scap şi dus am fost. Nu îmi vine să cred că mi s-a întîmplat aşa ceva în România”, a declarat Acka pentru Fanatik.

Stephane Acka (23 de ani) a strîns 12 meciuri în Liga a II-a pentru Universitatea Craiova şi a fost una dintre surprizele plăcute din lotul încropit în pripă de Nicolo Napoli, intrînd în atenţia cluburilor din prima ligă, inclusiv Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
mareo3
mareo3  •  21 Mai 2014, 08:29

Bai fratilor,daca va este necaz ca o sa avem echipa in liga 1,nu veniti la meciuri si gata ,cine va obliga sa o sustineti,mai bine stati acasa.Dar parca vad ca daca aceasta echipa va avea rezultate,cate unul,cate unul,o sa veniti sa spuneti ceva de genul, "eu am fost trup si suflet cu aceasta echipa de la inceput",iar in doi ani o sa vedeti ca nimeni nu a tinut vreodata cu Mititelu.

stelist86
stelist86  •  21 Mai 2014, 06:59

SE MAI INDOIESTE CINEVA CINE ESTE ACEST ESCROC GRATARELU ?numai frustratii de la sport.ro il mai baga in seama ca sa le mai iasa de un scandal,ca ei din asta traiesc !RUSINE GRATARELU,RUSINE mironica,stiucan,lipovan s.a.

adytza22
adytza22  •  21 Mai 2014, 06:09

Eu unul nu stiu daca e chiar asa am vazut destui jucatori straini care tot vin in tara si nici fotbal nu joaca ptr ca nu au nici o valoare dar pe langa asta trag sa fure si bani multi pe langa salariu ,in fine imi e scarba de marea majoritate din fotbal putin important ca sunt patroni sau jucatori

Vezi toate comentariile (64)
Comentează