FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

S-a lăsat de fotbal pentru a deveni polițist! Caz incredibil în România: "Asta nu e viață"

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2016 17:46

Poliţistul cu mănuşi Nicuşor Măstăcan, ultima oară la o divizionară C, Unirea Slobozia, a decis să renunţe la activitatea fotbalistică pentru a se dedica, de acum încolo, meseriei de poliţist.

Portarul a fost integrat în structurile Ministerului de Interne după ce a trecut un examen extrem de riguros. "Mă doare că trebuie să mă las dar asta nu e viaţă de fotbalist în Romania.

Voi deveni poliţist după ce am trecut examenul cu media 9. Dacă îmi va permite programul voi continua acasă, la Galaţi, la o echipă din preajmă", a punctat Nicuşor Măstăcan.

Portarul de 27 de ani care a evoluat, între alte echipe, la Oţelul Galaţi, s-a făcut remarcat graţie excelentelor sale parade la loviturile de la 11 metri.

Pe vremea când apăra buturile Unirii Slobozia în eşalonul secund, Măstacăn a apărat, într-o ediţie de campionat, trei lovituri de pedeapsă, două dintre ele executate de nume cu experienţă precum Daniel Niculae şi Robert Elek.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează