FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - FC BIHOR

S-a renuntat la Tuturas

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2007 00:00

Dupa amicalul pierdut, scor 1-3 (0-2) cu KSC Bocs, antrenorul Gheorghe Silaghi a decis sa renunte la serviciile lui Dorin Tuturas, care nu a convins. Esecul cu maghiarii a fost pus pe seama oboselii si a greselilor din aparare, echipa efectuind in dimineata partidei un antrenament fizic. "Unii dintre jucatori m-au nemultumit foarte tare prin jocul prestat si vom lua masuri", a precizat antrenorul Gheorghe Silaghi. (Teodor Biris - Oradea)

Liga a II-a - CFR Timisoara
6 straini
Nu mai putin de 6 jucatori straini dau probe la CFR Timisoara. E vorba despre senegalezul Willy Ndaiye (mijlocas defensiv, 20 de ani, liber de contract), portughezul Gomez Estanislaw (portar, 22 de ani, Atletico Lourel, liga III Portugalia), Sanussy Camara din Guinea Bisau (atacant, 25 de ani, Penalva Castelol, liga a III-a Portugalia), portughezul Sergio da Silva Bras (fundas, 26 de ani, Estoril, liga a II-a Portugalia), senegalezul Raimond Mendy (atacant, 22 de ani, Estoril) si de senegalezul Sani Vay (mijlocas, 25 de ani, Mirandela, liga a III-a Portugalia).

Liga a II-a - Gaz Metan Medias
Revansa
Gaz Metan Medias va juca inca un meci, dupa cel disputat marti, cu OFK Belgrad. "Chiar daca am pierdut cu 1-0, am facut un meci foarte bun. La final, antrenorul lor ne-a felicitat si ne-a propus sa mai jucam un meci", a declarat antrenorul Cristi Pustai. Partida s-a disputat in Austria. (Cristi Florea - Sibiu)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Aminare nedorita
Antrenorul George Ciorceri a declarat ca aminarea cu doua saptamini a primei etape din liga secunda este in dezavantajul Unirii. "Sintem in forma, acum trebuie sa regindim totul. Nu ne convine", a spus tehnicianul. Pe de alta parte, Ciorceri nu stie daca va putea miza in noul sezon pe portarul Lasc, care a intrat la facultate, la Cluj, si inclina sa dea prioritate studiilor. (Dan Brie)

Liga a II-a - Poli II
Grec in probe
La Poli II se afla de citeva zile in probe un portar grec. Saky a venit la Timisoara impreuna cu impresarul si cu tatal sau, fost fotbalist la Panathinaikos, si a evoluat ieri in cea de-a  doua repriza a amicalului cu Corvinul. "Este nascut in 1990, am inteles ca a aparat in Grecia la o echipa de liga a treia si a venit in probe aici. Are calitati, dar deocamdata nu ma pot pronunta in privinta viitorului sau", a spus antrenorul Iosif Rotariu.

Liga a II-a - Corvinul
Pavel, luat
Fostul junior al echipei UTA, Alin Pavel (21 de ani) a semnat ieri un contract pe trei ani cu Corvinul. Mijlocasul aradean a evoluat in ultimul sezon in liga a III-a, la Victoria Nadlac, insa angajamentul sau cu gruparea de linga granita a expirat.

Bonusuri
Pentru fiecare punct cistigat, jucatorii antrenati de Titi Alexoi vor incasa cite 100 de euro, fata de 250 de RON cit primeau sezonul trecut. Intreg lotul de 22 de jucatori va imparti 100.000 de mii de euro in cazul promovarii, fiecarui fotbalist revenindu-i 5.000 de euro. Obiectivul gruparii hunedorene pentru sezonul viitor este mentinerea in Liga a II-a. ( Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - FCM Resita
Doana s-a lasat
Leo Doana (37 ani) a renuntat la functia de antrenor secund, nemultumit ca nu i-au fost achitat restantele financiare de sezonul trecut, printre care si doua rate din contract. "Problema e grava. Eu nu am primit nici un ban de la inceputul anului. Insa cel mai mult ma deranjeaza faptul ca nimeni din conducere nu vine sa discute cu jucatorii. Sa explice cum sta situatia. Eu nu mai pot ramine in astfel de conditii", a declarat Doana, care va depune saptamina viitoare un memoriu la Comisia pentru Statul Jucatorului. (Sami Tamas)

MECIURI AMICALE

FCM Resita (II) - Muresul Deva (II) 1-2
Au marcat: Cojocaru (7 pen.) / Sg. Bolos (35), Bitis (80)
FCM Resita I: Robotin - A. Dumitru, Tinc, Ochescu, Tirt - A. Dragu, sarega, Mihaila, Cojocaru - Dodoi, Milos. Antrenor: Petru Panescu.
FCM Resita II: Petrus - Domondi, Gruescu, D. Alexa, Sarbu, Costachi, V. Popescu, seroni, Scinteie - Mocanu, Micu. Au mai jucat: Tincu, Modita.
Muresul: Rahoveanu - Valasutean, I. Moldovan, Cires, Pisoiu - Sava, Bunea, Bud, Sergiu Bolos - Coman, Silviu Bolos. Antrenor: Gica Barbu. Au mai jucat: L. Moldovan - Bitis, Vaida, Malutan, Pacurar, Lintaru. (Sami Tamas)


 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close