FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - UNIREA BRĂILA 3-1

S-a sucit în două ore » Cum a trecut Valerii Moraru de la ”Cedez Rapidul” la ”Nu renunțăm!”

Violeta şi Valerii Moraru au preluat clubul din Grant în iulie 2014
Violeta şi Valerii Moraru au preluat clubul din Grant în iulie 2014

Articol de , - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 00:00

Fanii gazdelor i-au atacat pe Violeta Moraru şi pe fiul său cel mic, Valerii jr. Patronul moldovean a amenințat că va renunţa la finanţarea clubului. După cîteva ore, soţia acestuia a anunțat că s-a răzgîndit.

Succesul clar din derby-ul cu Unirea Brăila, 3-1, nu i-a satisfăcut pe toți ultraşii din Grant. La finalul partidei, mai mulți suporteri de la tribuna a II-a au început să o înjure pe Violeta Moraru, care se afla în parcarea stadionului alături de fiul ei și de soferul personal.

"Maşina noastră a fost atacată de mai mulți oameni, am fost înjuraţi, ne-au dat cu picioarele în maşină, ne-au rupt oglinzile. Am fost tare surprinsă, nu am mai păţit aşa ceva în viața mea! Am să le fac plîngere penală, pentru că știu cine a fost capul răuților! E vorba despre suporterul acţionar Răzvan Căprăroiu, plus mai mulţi prieteni de-ai lui", a spus Violeta Moraru pentru Gazetă.

Imediat după ce-a aflat de incident, patronul giuleştenilor a reacţionat dur: "Este inadmisibil ce se întîmplă! Suporterii ăştia mi-au atacat familia după meci! O să renunţ la toate acţiunile pe care le deţin, m-am săturat. Nu mă mai interesează Rapidul! Aştept să vină cineva să îi cedez toate acţiunile. Dacă nu vine nimeni, atunci o să le preia fanii de la care le-am luat. Eu nu mai vreau Rapidul".

La doar două ore de la această declaraţie, soţia finanţatorului a vorbit pentru Gazetă la rece despre subiect: "Valerii e foarte supărat, dar nu vom renunţa! Nu ne speriem din atît. Suporterii au văzut că el nu mai vine la meciuri şi au început să fie violenţi cu mine, sperînd că vom ceda într-un final presiunilor şi vom face ca ei. Nu vor obţine nimic de la noi. Fac tot felul de mizerii de acest gen. Anul trecut au aruncat cu petarde şi noi am plătit 100.000 de euro amenzi, bani ce puteau intra în club".

"Nu ne-a cerut nimeni direct bani, dar diverse persoane ne-au spus că problemele cu galeria se pot rezolva într-un anumit fel, înțelegi voi ce vreau să spun. Numai că noi nu sîntem de acord cu așa ceva!" ;)
Violeta Moraru

35.000.000 €este averea soţilor Moraru, conform Top 300 Capital

2000e anul în care familia Moraru a pătruns pentru prima oară pe piaţa românească de business, cînd au cumpărat acţiuni la "Berea Azuga"

1.500.000 €este bugetul Rapidului pentru acest sezon de Liga a 2-a, conform spuselor lui Valerii Moraru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1632261187061002
Ery Maximilian  •  11 Octombrie 2015, 13:56
Postat de Mircea Petrila pe 11 Octombrie 2015, 12:12

Mie imi dovedeste aceasta sucire a d-lui Moraru ca nu are nici o idee despre management. Ma intreb cum a facut averea si daca nu cumva e adevarat ceea ce a spus Ionel Ganea, si anume ca patronul Rapidului are interdictie de a calatori in Franta si Moldova.

Atata timp cat niciunul nu veniti sa sponsorizati clubul ..mai inchideti naibi gura. Latrai *** cu pretentia de suporteri Pe tine te doare de grija altuia ...de unde si cum a luat-o pe ...in ***. Niciunul nu aveti bani sa traversati strada dar va laudati cu aceste comentarii de oameni de valoare. *** care va uitati in curtea altora...oameni fara scrupule si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1632261187061002
Ery Maximilian  •  11 Octombrie 2015, 13:48

Nici un *** care arunca cu obiecte sau denigreaza conducerea manageriala nu ar avea puterea financiara sa mentina clubul acolo unde este. Nici o *** de asa zis suporter nu se compara cu adevaratii suporteri pe care Rapid Bucurestti i-a avut. Giulestiul nu este reprezentat de mizeriile astea care se "bucura" pe metru patrat fara nici o noima de resspect pentru ceilalti cetateni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Octombrie 2015, 12:31

:):) HOLLY MOLLY DOLLY...WHAT A SURPRISE... I SAID YESTERDAY... MORARU ***.. .. .. MIRCEA 1957.. DON T CRY... -THE HOOLIGANS-... HAVE ..THE DAMN..RIGHT

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează