FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN MEDIAŞ - FC CARACAL 7-1

Să vină Steaua!

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Mediaşul a promovat matematic în Liga 1 şi aşteaptă duelurile cu granzii.

Cei 7 ani de exil în liga secundă s-au încheiat ieri pentru Gaz Metan Mediaş. Cu 67 de puncte, 10 mai mult decît Vîlcea, ardelenii au pro­mo­vat matematic în prima ligă. Unde vor să rămînă mai mult decît data trecută, în 2000-2001, cînd Ga­zul şi-a păstrat doar un sezon locul în elită. FC Caracal a fost ieri doar o bornă, înaintea duelurilor cu CFR, Steaua, Dinamo sau Rapid.

Goluri în cascadă

Gaz Metan a tranşat meciul cu oltenii încă din primele minute. Curtean a centrat perfect, iar fun­da­şul Baciu, care în tur a jucat la “U” Cluj în prima ligă, a marcat din plon­jon, pentru 1-0 (4). La numai trei mi­nute, Boaru a trimis în careu, de unde Prodan, tot cu capul, a re­luat la col­ţul lung, 2-0! Dezlănţuiţi, me­die­şenii au punctat şi prin Boaru, şut din 10 metri, după o pasă primită de la Curtean (12). Buşu a scurtat distanţele, printr-un lob de la 12 metri (16). Gazul a mai ratat cîteva opor­tu­nităţi pînă la pauză, iar în partea secundă Prodan a trosnit violent bara. Cur­tean a făcut 4-1 după o combinaţie cu Boaru (61), apoi Prodan a punc­tat pentru 5-1 (69). Boaru şi Vancea au înscris pe final golurile unei victorii cate­go­rice, udată din belşug cu şampanie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
 •  14 Mai 2008, 00:45

De ce STEAUA?ptr.ca toate echipele vor sa joace cu ea doar in acest fel pot sa se simta fotbalisti,asta e ca nu le place unora, e alta poveste nu au decat sa urle sa tipe in gura mare ptr. ca oricum nu-i aude nimeni In Romania,Steaua a devenit de mult timp un brand,radioul,televiziunea,presa si mai nou si altii i-si fac imagine pe seama Stelei.

 •  13 Mai 2008, 23:02

Nu mai vine ca o retrogradeaza astia ! Ar fi interesant un an fara Steaua, sa vedem si noi citi mai privesc la liga asta de cacao cu CFR campioana butoanelor, Rapid "victima brichetei" si Dinamo satisfacuta ca a dat titlul cfr-ului. apropos Dinamo continua sa te pregatesti pentru LC. In ziua cind Steaua va fi desfintata veti avea o sansa, caci voi cu relatiile voastre in securitate sinteti eterni. Dar atentie la Jabba care este cu ochiul pe voi.

 •  13 Mai 2008, 10:56

BV Medias !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează