FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERIA B2 / FC U CRAIOVA - GLORIA 1-0

Săceanu e nerăbdător să revină pe Ion Oblemenco: ”Sîntem cea mai iubită echipă din România”

Foto: Ștefan Constantin +1   FOTO
Foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2013 19:34

Săceanu e mîndru de formaţia cu ”leul” pe stemă şi visează să joace din nou, acasă, pe ”Centralul” din Bănie în derby-urile cu Steaua şi cu Dinamo.

Golgeterul actual al Ştiinţei, Robert Săceanu, este letal de la punctul cu var. A marcat de trei ori din lovituri de la 11 metri în acest sezon. Mijlocaşul de 30 de ani nu l-a iertat nici pe Albuţ, în minutul 34 al derby-ului cu Bistriţa (1-0), şi a adus victoria echipei sale care a urcat, în premieră, pe primul loc în clasament.

- Robert, ce reprezintă această victorie pentru voi ca grup?
- E un succes mare, de moral, am meritat pe deplin. Ar fi trebuit să înscriem mai multe goluri, la ce ocazii am avut. Oricum, nu vreau să vorbim acum de promovare, n-am bifat nici un sfert din drumul spre Liga 1. Sîntem în grafic, dar mai e mult pînă departe!

- De luni crezi că vă veţi pregăti pe " Ion Oblemenco" din Craiova?
- Noi aşa ne dorim. E casa noastră, cred că vom fi primiţi, înapoi, acolo. Noi am jucat numai în deplasare în acest sezon, chiar şi partidele considerate pe teren propriu. Cu toate acestea, s-a văzut că oamenii vin cu drag la meciuri. Cred că sîntem cea mai iubită echipă din România! Vedeţi ce emulaţie naşte Ştiinţa!

- Ai mai evoluat vreodată pe un gazon precum la Roşiori? Dorel Stoica spunea că de 15 ani n-a mai jucat pe un teren atît de prost.
- Noi le mulţumim celor din Roşiori că ne-au primit la ei în casă, că au venit la meciurile noastre. Pînă la urmă, ne adaptăm la orice gazon. Bine că mingea a fost de Champions League şi a intrat în poarta adversarilor!

- Te aşteptai să ajungeţi atît de sus, într-un timp relativ scurt? Ţinînd cont şi de şicane, şi de faptul că n-aţi fost mereu cu banii la zi.
- Am dovedit că formăm o echipă unită, iar băieţii au caracter. Jucăm cu sufletul pentru Ştiinţa şi pentru fanii ei. Fiecare are dorinţa de a ajunge din nou în elita fotbalului românesc, acolo unde e locul Universităţii.

Azi, la 11:00, show!
Mititelu a intrat în posesia documentelor pentru ca FC U să aibă permis accesul, din nou, în Complexul "Ion Oblemenco" din Craiova, iar astăzi, de la 11:00, împreună cu echipa va merge pentru antrenament: "Venim cu Poliţia, cu Jandarmeria, probabil şi cu vreo 1.000 de fani ca să sărbătorim eliberarea de sub dominaţia bucureşteană. Eu, ca oltean, sînt tare în gură, dar bun la suflet, dacă e, mai las de la mine, îi aştept pe ceilalţi din Craiova la negocieri dacă vor să mai joace pe «Central», dar regulile le vom face noi!".

Acuze reciproce
Arbitrul Dragoş Teodor a fost contestat pentru acordarea penalty-ului din care Ştiinţa a înscris unicul gol cu Bistriţa. În faza incriminată, Goge a căzut în contactul cu Albuţ, iar Săceanu a înscris de la punctul cu var. "Să ni se spună dacă trebuie să promoveze Craiova neapărat!", a reacţionat Albuţ la final.

"E o declaraţie hazlie, dar şi adevărată. Pe Albuţ îl apreciez, am vrut să-l iau la echipă în urmă cu trei-patru ani. Afirmaţia e hazlie pentru că noi nu sîntem ajutaţi de arbitri, adevărat e că se trag sforile pentru o altă formaţie din Bănie ca să promoveze, însă nu aia e adevărata Ştiinţa!", a spus Mititelu.

"Nu mi-am planificat un număr de goluri, mi-aş dori să marchez cît mai multe. Iar reuşitele mele să aducă victorii Ştiinţei" (Robert Săceanu, mijlocaş FC U Craiova)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ovidius72
ovidius72  •  28 Octombrie 2013, 22:28
Postat de gazistu pe 28 Octombrie 2013, 11:00

cea mai iubita.... nu si cea mai buna... important e sa fii CEA MAI BUNA echipa, si sa fii urata de toata lumea dar noah....

CONFORM CLASAMENTULUI IFFHS CEA MAI BUNA ECHIPA DIN LUME LA MOMENTUL FEBRUARIE 2013 ERA CHELSEA. IN CLASAMENTUL FANILOR PE PRIMELE DOUA LOCURI ERAU MANCHESTER UTD. SI BARCA. EU PREFER CLASAMENTUL FANILOR(ADICA AL SUPORTERILOR)... MAI CONCRET : MAI MULT CA SIGUR GAZ METAN IN 2013 ESTE INAINTEA STIINTEI CA REZULTATE,DAR CA SI SUPORTERI... PFFF, E USOR , VA MAI TREBUIE DOAR VREO 2000... DE ANI !!! :)))

univesitateacraiova
univesitateacraiova  •  28 Octombrie 2013, 22:01

fani ECHIPEI CLONATE cind oare o sa vedem vreo poza cu voi fani echipei de partid cu galeria aia a voastra de 5 6 maimutoi care satau pe linga olg.puta sa linga ceva und si nespalat

ktta86i
ktta86i  •  28 Octombrie 2013, 20:20
Postat de alexfanstiinta pe 28 Octombrie 2013, 18:34

BAIATU!!! nu stiu cate echipe in lumea asta exista care dupa ce au fost dezafiliate 2 ani, trimisi pe toate coclaurile si in liga 2 sa poata strange mii de suporteri la meciurile de acasa, ca sa nu mai vb de meciul cu csu de la severin unde am fost peste 10 mii!!!!!

sunteti fratii lui bau-bau

Vezi toate comentariile (16)
Comentează