FOTBAL  »  LIGA 2  »  SĂGEATA NĂVODARI

Săgeata Năvodari "a driblat" desfiinţarea! Are mari şanse de a continua în LigaB

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 10:50

Confruntată cu mari probleme, Săgeata Năvodari a profitat la maximum de amânarea cu două săptămâni a debutului returului Ligii a II-a la fotbal.

Gruparea de pe litoral a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Pandurii Tg. Jiu, privind amânarea datoriei pentru transferurile lui Ovidiu Vezan, Florin Popa şi Sorin Chiţu, şi are şanse mari să fie prezentă la startul celei de-a doua părţi a campionatului. Astfel, jucătorii năvodareni au revenit la antrenamente vineri, după aproape o lună de întrerupere, singurele excepţii fiind Marius Jianu, Răzvan Ochiroşii şi Laurenţiu Petean, care au obţinut transferurile la alte echipe.

„Nu ştim prea multe despre situaţia clubului. Doar că ne-au rechemat la antrenamente, fără să ne promită că ni se achită restanţele financiare vechi de opt luni. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar probabil că va trebui să jucăm, pentru că nu am fost lăsaţi să plecăm liberi de contract. Problema cea mai mare este că ne-am antrenat singuri, prin parcuri, şi nu am jucat amicale”, a explicat unul dintre fotbaliştii de la Săgeata.

„Nu cred că ni se va da ceva din restanţe, dar ce putem face? Nu putem merge la alte echipe şi nu-şi doreşte nimeni să stea câteva luni acasă. Vom juca în retur doar pentru noi”, a adăugat un alt jucător al formaţiei năvodărene. În aceste condiţii, echipa pregătită de Constantin Gache va susţine o partidă de verificare, azi, de la ora 11.00, în fieful formaţiei din Liga a III-a Dunărea Călăraşi. Va fi singurul amical din această iarnă pentru năvodăreni, înaintea reluării campionatului, programată săptămâna viitoare, când Săgeata va juca, pe teren propriu, în compania celor de la CS Otopeni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează