FOTBAL  »  LIGA 2  »  SATU MARE

Salvare în ultimul moment! O echipă cu pretenții din Liga a 2-a a primit banii necesari pentru salariile restante

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 16:36

Consiliul Judeţean Satu Mare a alocat Olimpiei 500.000 de RON care scot la timp din impas echipa antrenată de Bogdan Andone.

Jucătorii vor primi două salarii  restante urmând ca mai apoi să se aştepte şi clarificarea primelor pe care Kanaloş şi compania le au de primit.

"Marţi i-am invitat pe jucători la un banchet în cadrul căruia le vom plăti două dintre salariile restante. Intrăm, încet, încet, în limita normalităţii după o perioadă grea care a scos în prim plan caracterul deosebit al jucătorilor noştri.

Studiem posibilitatea organizării unui stagiu de pregătire centralizată în Cipru, în luna februarie. Lucrăm, de asemenea, la o listă de achiziţii de pe care vom extrage câţiva jucători care ne interesează", a punctat preşedintele Olimpiei, Atilla Karda, la Sport Total FM.

Sătmărenii au încheiat bine sezonul în Liga a II-a, pe locul patru, cu 37 de puncte, două mai puţin decât ocupanta locului secund, UTA Bătrâna Doamnă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează