FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - POLI 1-1

Sânge înainte de derby » Ciocniri dure între suporterii arădeni și bănățeni la meciul UTA - Poli 1-1

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Un arădean a fost lovit de jandarmi și a ajuns la spital după ciocnirea fanilor de la UTA și Poli.

Derby-ul dintre ASU Poli și UTA a început cu o luptă în stradă și un fan ajuns în stare gravă la spital, urmând, aseară, să fie operat.

În drumul lor către stadion, timișorenii s-au ciocnit cu o parte a galeriei gazdelor, iar un suporter arădean a căzut la mijloc, fiind lovit de către jandarmi.

Aproximativ 400 de timișoreni au făcut deplasarea cu trenul la Arad și, pentru că nu au primit decât 90 de bilete, au ales să rămână în afara stadionului. Au stat într-o curte, iar pe locurile destinate lor au intrat juniorii clubului și părinții acestora!

Egal cu nămol și peripeții

Pe teren, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Într-o luptă în nămol, pe stadionul "Motorul", Blănaru a deschis scorul după un corner (71). Andor a egalat târziu (88) cu un șut plasat.

Între reușite, gazdele au ratat un penalty prin Chindriș. Care marcase prima oară, însă lovitura a fost repetată pentru că trei colegi intraseră în careu înainte să lovească mingea!

UTA - ASU Poli 1-1

Au marcat: Andor (88) / Blănaru (71)

UTA: Miron - Polgar (60 Al. David), Filaret, Gligor, Burlă - Strătilă (46 D. Copil), Chindriș, I. Tănase (83 D. Covaci), Andor - Ad. Petre, Curtuiuș. Antrenor: Laurențiu Roșu

ASU Poli: Gkakos - Motreanu, Bilia, Telescu, Taub - M. Stancu - Birău (87 Stefanovici), Mărgărit (46 Teuț), D. Constantinescu, Ghinescu (65 Blănaru) - Bădăuţă. Antrenor: Sorin Brândescu

A arbitrat: Horațiu Feșnic (Cluj)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  17 Noiembrie 2016, 17:01

si ARADENII sunt BANATENI prostovane ***......ZIARIST ANONIM,FITI-AR GEOGRAFIA DE RAS

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2016, 09:23

Tactica jandarmilor este: loveste in cel ce nu misca! Cand te gandesti ca noi le platim lefurile! Ii platim sa ne bata, sa ne calce, sa se urce pe noi. Ati auzit de alte metode? Este un organ de represiune nicidecum de paza si ordine. Munca de preventie este aproape NULA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează