FOTBAL  »  LIGA 2  »  AEROSTAR BACĂU

Șase transferuri într-o zi pentru echipa lui Florin Bratu » „Am șansa să colaborez cu un antrenor bun”

Foto: Viorel Muscă
Foto: Viorel Muscă

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 15:59

Aerostar Bacău, echipa antrenată de Florin Bratu, a bifat șase transferuri în 24 de ore. Unul dintre jucători a avut ofertă din Cipru, dar n-a vrut să părăsească România.

Alin Marian Gojnea (21 de ani/mijlocaș lateral) a plecat de la Balotești și a ales drumul Moldovei. A avut ofertă din liga secundă cipriotă, dar a preferat să meargă la Bacău special pentru Bratu.

„Sunt fericit că am ales Aerostar Bacău. Aveam două oferte concrete, una era de la o echipă din primele 6 din Cipru, iar cea de-a doua de la o echipă din liga a doua clasată între primele. Lucrurile s-au schimbat după ce am avut o discuție cu Florin Bratu.

Mă bucur că am șansa să colaborez cu unul dintre cei mai buni antrenori. Lucrurile au devenit și mai ușoare după ce am ajuns aici și am văzut cu ce fel de oameni discut, am rămas plăcut impresionat.

Consider că este un pas extrem de bun și de important în cariera mea, iar acum tot ceea ce îmi doresc este să intru în ritm cât mai repede. Împreună cu noii colegi, vreau să ajutăm Aerostarul să se claseze cât mai sus”, a declarat Alin Gojnea pentru GSP.ro. 

125.000 €e cota de piață a lui Gojnea, conform transfermarkt.de

Tânărul fotbalist a fost în trecut în vederile fostului selecționer de la U21 Cristi Dulca.

Ceilalți jucători transferați de Bacău sunt: Andrei Udeanu (portar), Dudu Drugă (fundaș stânga), Sorin Tăbăcariu (mijlocaș la închidere), Liviu Gheorghe (mijlocaș lateral) și Alexandru Pop (atacant).

Clasament liga 2

clasament l2

Citește și: 

EXCLUSIV A crescut în 3 ani cât alții în 10! După ce a fost refuzat de FCSB, a convins cu o scăriță peste Bornescu: "La Steaua nimeni nu m-a băgat în seamă"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează