FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA - CSA STEAUA

Scandal înainte de Chindia - CSA Steaua: „Schimbați tricourile sau jucați cu alea de anul trecut”

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 18:19 / Actualizat marti, 08 august 2023 19:13

Retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga 2, Chindia Târgoviște s-a lovit de o problemă înainte de primul meci din noul sezon.

  • Chindia Târgoviște - CSA Steaua, ultimul meci din prima etapă din Liga 2 se joacă azi, de la 21:00. Va fi live pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport și DigiSport

Consiliul Județean Dâmbovița a rămas principala sursă de finanțare a Chindiei în acest sezon, în care formația târgovișteană va evolua în liga a doua. Dar luni seară, la prezentarea lotului și a noului echipament de joc, marca Macron, a avut loc un incident, potrivit Prosport.

Chindia - Steaua se joacă cu casa închisă » Anunțul făcut de dâmbovițeni
CHINDIA - STEAUA
Chindia - Steaua se joacă cu casa închisă » Anunțul făcut de dâmbovițeni

Scandal înainte de Chindia - CSA Steaua

Conducerea clubului a greșit imprimarea tricourilor, pe umărul drept al acestora apărând „Consiliul Local Dâmbovița" în loc de „Consiliul Județean Dâmbovița".

Consiliul Local este forul care ia decizii în cadrul Primăriei orașului, de asemenea un important sponsor al formației din Târgoviște.

Scandal înainte de Chindia - CSA Steaua: „Schimbați tricourile sau jucați cu alea de anul trecut”

Când a văzut greșeala, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a luat foc. Și conform unor surse GSP, apropiate clubului, i-ar fi transmis președintelui dâmbovițenilor, Andrei Cordoș, că „ori duceți echipamentul la reimprimat, ori folosiți tricourile de anul trecut! Cu astea așa, nu jucați!"

De văzut ce variantă au ales cei de la Chindia, care are programat primul meci al sezonului în câteva ore, acasă, pe stadionul „Eugen Popescu", împotriva Stelei.

VIDEO Cum s-a pregătit Chindia Târgoviște înainte de meciul cu CSA Steaua

Citește și: 

Marius Șumudică a pus tunurile pe Rapid: „O echipă lentă, cu jucători supraponderali! Uitați-vă la el, are 7 kilograme în plus”

Ultima mutare la Dinamo! A readus echipa în Liga 1, dar n-a mai avut loc în „haită”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Aless45
Aless45  •  08 August 2023, 23:10

„Schimbați tricourile sau jucați cu alea de anul trecut”????????????????????????.,CSA Talpaniada uite cu cine joacă ???????????? și toate astea pe banul public????????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează