FOTBAL  »  LIGA 2  »  SEPSI

Scandal în Liga a 2-a! Acuze grave după un meci din etapa trecută: "Pentru ce muncim? Dacă și într-un meci televizat se fac astfel de greșeli..."

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 17:17

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a bifat la Clinceni al treilea succes consecutiv din noul sezon. Covăsnenii au câştigat cu 2-1 prin dubla realizată de golgeterul Atilla Hadnagy.

Gazdele egalaseră, la un moment dat, prin Marius Coman, dar au părăsit, până la urmă, învinse terenul şi din cauza unor decizii luate de centralul Grigore Dan Botescu şi asistenţii acestuia contestate vehement de jucătorii antrenaţi de Ştefan Odoroabă şi Adrian Ene.

"Nu se poate aşa ceva! Muncim pentru ce? Dacă şi într-un joc televizat se fac aceste greşeli, doar împotriva unei echipe, ce ar mai fi de spus!

Sunt extrem de dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Sepsi", a punctat, după joc, Alexandru Dragomir, preşedintele echipei din Clinceni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
brandremist
brandremist  •  13 Martie 2017, 20:48

Hoții strigă hoții! :)) Ăștia de la Clinceni au uitat ce blaturi făceau &cum jucau la pariuri în Austria?.? Acum au tupeul să îi acuze pe alții?!?

1859160507653398
Bogdan Namoleanu  •  13 Martie 2017, 20:05

Vad ca secuii, disperati in a-si clama autonomia in demersurile lor de marketing si PR, au inceput sa finanteze pana si echipe de fotbal si handbal! Nu le-a ajuns hocheiul, pt ca e un sport care nu atrage la noi. Asa ca eforturile de promovare a intereselor autonomiste si-au gasit un instrument si in fotbal. Iar daca echipa nu poate, lasa ca impartim cateva pliante cu stema "Secuimii", culorile drapelului maghiar si o "mica atentie" pt niste arbitri mediocri si usor coruptibili. Totul pt suprematia maghiarimii asupra majoritatii romanesti din Transilvania! Iar CCA-ul tace....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Martie 2017, 18:26

...o echipa buna castiga si contra unui arbitraj ostil ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează