FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAŞOV

Scandal la Braşov Junior's Cup » Corupţie şi în arbitrajul din fotbalul mic

Articol de - Publicat joi, 16 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 august 2012 16:00

În perioada 9-14 august a avut loc ediţia a IV-a  a unuia din cele mai importante turnee de fotbal pentru copii şi juniori din sud-estul Europei, Brasov Junior's  Cup.

Competiţia a adunat la start 160 de echipe din 9 tari, disputandu-se 500 de meciuri pe 8 terenuri cu gazon natural. Evenimentul capătă amploare tot mai mare de la an la an, între participantele acestei ediţii numarându-se echipe precum West Bromwich Albion, Akademia Goran Pandev, Tatran Presov, FC Vaslui sau Petrolul Ploieşti.

"Suntem bucuroşi că am dus la bun sfârşit o noua ediţie a acestui puternic turneu. Faptul că tribunele au fost arhipline şi că o televiziune naţională a dorit să transmită în direct meciurile finale ne spune că am facut o munca bună iar asta ne bucură dar ne şi obligă pentru viitor" a declarat  Ciprian Jurubescu - prşsedintele clubului organizator, ACS Tampa.

În ultima zi a  iesit însă la iveală şi un mic scandal. Astfel, mai mulţi părinţii au fost foarte vehemenţi la adresa unuia dintre reprezentanţii unui club din Braşov, la care sunt legitimaţi copiii lor:

"În prima zi a turneului a venit la noi unul dintre antrenorii clubului şi ne-a spus să strângem de la grupa noastră suma de 200 lei, el fiind un apropiat al arbitrilor din Braşov, care ne pot avantaja la meciuri. Apoi au ieşit discuţii intre părinţi si până la urmă doar o parte dintre ei au fost de acord cu această propunere. Oricum, nu este prima dată când antrenorul apelează la asemena practici."

Organizatorii s-au arătat dezamăgiţi de acest episod: "Am auzit şi noi ce s-a întamplat. Total neplăcut pentru noi. E păcat, facem eforturi an de an pentru a avea o competiţie puternică, iar astfel de lucruri nu işi au locul, mai ales când e vorba de copii".

"Cum să crească aceşti copii dacă sunt invăţaţi cu astfel de lucruri încă de la varsta lor? Ce incredere să mai aibă părinţii intr-un astfel de antrenor? Mai mult, îi compromite şi pe aceşti tineri arbitri.

Prestaţia lor a fost urmărită la acest turneu în vederea promovării. Ori, acest eveniment le poate distruge orice şansă" a declarat si administratorul delegat al FC Braşov, Ilie Vâju. În urma sesizărilor venite din partea reprezentanţilor altor cluburi braşovene AJF Brasov va deschide o anchetă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adra
adra  •  20 August 2012, 17:32

stati linistiti...el a spus ca da spaga arbitrului dar pastra banii pentru el ...

flv11
flv11  •  18 August 2012, 16:09

Adevarat,tribunele de la tarlaugeni au fost pline ,sa va fie rusine eu unu nu am vazut nici o tribuna,stateam prin niste rape sa vedem un meci,nu mai spun ca ati obligat echipele sa se cazeze prin intermediu organizatorului,sa va faceti buzunarele pline si sa le dati sa manance laturi si sai cazati la camine renovate cu restaorant la un kilometru in loc de hotel de 3 stele cum am platit.RUSINE SA VA FIE.dar va si felicit ca ati facut bani de pe urma prostilor care au fost la beasov junior's cup 2012

brod
brod  •  17 August 2012, 09:17

după şpăgile pe care le lua un antrenor al naţionalei de juniori... sigur că se mânjesc şi arbitrii... ceva produse farmaceutice -nu?! ar fi de mirare... rezultatele se văd mai sus: lubliana, urna a IV-a FIFA...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează