FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Scandal la Petrolul: a sărit să-l bată pe Flavius Stoican!

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 12:48

Unul dintre liderii galeriei Petrolului Ploiești a intrat în vestiar după remiza rușinoasă cu Sportul Snagov (1-1) și s-a luat de antrenorul Flavius Stoican (42 de ani). Intervenția energică a mai multor jucători a împiedicat escaladarea situației.

Vezi AICI detalii despre meci

Flavius Stoican are viață grea la Ploiești. Deși e favorită la promovare și are un sponsor puternic în spate, Veolia, Petrolul nu se ridică deocamdată la nivelul așteptărilor, iar suporterii nu sunt dispuși să cauționeze la nesfârșit mediocritatea. 

Luni, în timpul partidei cu Sportul Snagov (1-1), iritați de prestația lor sub așteptări, fanii prezenți pe „Ilie Oană” le-au strigat favoriților „Jucați fotbal!”. Iar la final, galeria i-a chemat la „raport” și le-a transmis să părăsească Ploieștiul dacă au ajuns să dezamăgească până și împotriva ultimei clasate. 

Dar asta a fost „la vedere”. Surse ale Gazetei dezvăluie că la cabine s-a lăsat cu scandal. Unul dintre liderii galeriei ar fi intrat în vestiar și i-a cerut socoteală lui Stoican. Spiritele s-au încins, iar dacă n-ar fi intervenit energic câțiva jucători, în frunte cu Mădălin Mihăescu, finul antrenorului de 42 de ani, situația ar fi degenerat. 

În aplanarea conflictului s-a implicat și unul dintre conducătorii clubului. Acesta i-a invitat pe beligeranți într-un birou, unde au stat cu toții de vorbă și s-a restabilit calmul. 

Flavius Stoican nu a putut fi contactat până la această oră pentru a-și preciza punctul de vedere. 

„La antrenamente facem, vorbim, lucrăm trasee şi când vine meciul parcă avem un sac în spate. Eu sunt cel care trebuie să le dea sacul jos din spate şi să joace fotbal. Asta e buba noastră şi eu trebuie să o reglez” - Flavius Stoican, antrenor Petrolul

7 e loculpe care-l ocupă Petrolul în liga secundă, cu 11 puncte după 7 etape. E la 8 puncte de liderul Turris

VEZI ȘI:

Tun financiar pentru Pandurii » Va încasa peste 3 milioane de euro în urma unei decizii judecătorești!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
139698083974577
Iulian Ghita  •  19 Septembrie 2019, 22:19

De unde le scoateti fraților? Nimeni nu a fost fericit după eșecul cu Snagov, dar de aici pana la fabulația voastră de 3 lei e cale lunga. Pentru binele vostru și al nostru, va rog găsiți o meserie pe care puteți sa o faceți fără a fi toxici!

1000833093403035
Bolon Yokte  •  19 Septembrie 2019, 15:44

Toți *** *** in viața au ajuns ultrași se duc să bata antrenorii și jucatori,sa dezbrace jucatorii de tricouri,etc.Vor sa le știe lumea de frica! Niște *** *** și ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  19 Septembrie 2019, 15:23

Ce parte nu se înțelege?Stoican e un antrenor mediocru,punct...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează