FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI - UTA

Scandal legat de meciul retur al barajului ACS Poli - UTA: partida riscă să fie netelevizată! + Prețul biletelor

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2017 19:39

ACS Poli a anunțat azi prețul biletelor pentru partida de la baraj cu UTA Bătrâna Doamnă. 15 lei este prețul unic ales de oficialii bănățenilor, fie că este vorba de tribuna I, II sau peluză.

În schimb, prețul pentru un bilet la tribuna 0 este de 25 de lei, în timp ce pentru loje fanii trebuie să scoată din buzunar 50 de lei. Fanii cu abonament vor beneficia de intrare liberă.

Bilete vor fi scoase la vânzare sâmbătă, la casele de bilete dinspre tribuna oficială, între orele și 10:00 și 15:00. Luni, programul va începe de la ora 12:00.

Partida tur dintre cele două este luni, ora 20:30, în timp ce jocul retur este joi, de la 17:30. Dacă în cazul primului meci este clar că va fi televizat, pentru partida de la Șiria sunt probleme.

UTA a reacționat dur la adresa FRF, după ce ar fi primit mai puțini bani din drepturile de televizare decât unele echipe din Liga a 2-a, deși acele formații ar fi avut mai puține partide televizate, așa cum este cazul celor de la ASU Poli.

Conducerea arădenilor s-a arătat nemulțumită de oferta făcută și așteaptă ca aceasta să fie revizuită, altfel meciul riscă să fie netelevizat.

”UTA a fost neîndreptățită și privind modul în care a fost distribuită suma încasată cu titlul de drepturi TV de către FRF pentru anul competițional 2016-2017. Clubul nostru a avut 28 de meciuri televizate în acest sezon, pentru care a încasat suma modică de 23.000 de euro, sumă primită și de cluburile cu 5 meciuri televizate”, se mai arată în comunicatul clubului UTA Bătrâna Doamnă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  08 Iunie 2017, 22:17

UTA procedeaza corect. Cum sa dai doar 23 mii eu, pe 28 de meciuri ? Cind la prima liga se iau ...milioane. Daca televiziunile vreau televizare e perfect...sa plateasaca, macar vreo 1oo mii euro. daca nu...asta e ! Una este sa ai, ca Timisoara stadion de 30 mii locuri si sa speri la 15 mii de spectatori-la preturile anuntate scoti vreo 300 mii eu, alta e sa ai stadion de 1500 locuri. Sper in pastrare demnitatii pentru comducatorii UTA-ei, in ciuda presiunilor FRF si a televiziunilor

10211363920631639
Crishu Dani  •  08 Iunie 2017, 22:08

baga bani ... digi, baga bani sau televizeaza voluntari cu chiajna, amical sa oficial imi place mesajul: JUCAM IN B, SI NU NE PASA ... *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  08 Iunie 2017, 21:22

Dragă Cornel Biholari, in limba romană se spune "partida riscă sa nu fie televizata"! Neteleviziunea există doar in capul (oare și mintea?) Dvs.! Poate citesc copiii si "se râd"!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează