FOTBAL  »  LIGA 2  »  GICĂ POPESCU

Şcoala de Fotbal "Gică Popescu" va fi executată silit de ANAF

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 11:24

Veşti proaste pentru Gică Popescu! Şcoala de fotbal deţinută de fostul mare fotbalist va fi executată silit pentru datorii în valoare de 50.000 de euro la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

În primăvara anului trecut, Fiscul a scos la vînzare, prin licitaţie, mai multe bunuri pe care şcoala le deţinea, dar, la acea vreme, nu s-a găsit nici un cumpărător.

În data de 12 martie, la Craiova, va fi organizată o nouă licitaţie, iar pe lista bunurilor care vor fi executate silit se regăsesc, pe lîngă autobuz, şi o autoutilitară, un calculator, o staţie de dedurizare şi un aparat cu ultrasunete, notează digi24.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
xavi-
xavi-  •  11 Martie 2013, 07:49
Postat de pancone_1923 pe 09 Martie 2013, 12:41

Nu-l mai intereseaza de nimic ma.Nu e vorba de bani sau altceva dar cum sa investesti intr-o tzara pt care ai facut atatea si atatea si dintr-o data esti la un pas de puscarie?? E normala reactia lui. L-au bagat in aceeasi oala cu aia....Pacat !!

Atunci cand s-a asociat cu fratii Becali trebuia sa stie la ce sa se astepte,a primit cu suspendare pentru ca si-a recunoscut vina si a dat banii inapoi,nu conteaza ce a facut ptr Romania...nu este o scuza atunci cand comiti ilegalitati.Daca Hagi o sa retrogadeze cu echipa lui o sa zicem...vai dar Hagi a fost imens...trebuie reprimit in prima liga?Nu a gresit...trebuie sa plateasca.Trebuie acea infraciune trecea neobservata unde mergea acel milion de euro?Evident in buzunarela lui Gica,ptr mine este trist ca un asa jucator a incercat sa obtina foloase materiale din ilegalitati,asta este durerea cea mare.In loc sa posteze in victima acum,ar face bine sa isi ceara scuze pentru mitocanie!

robertino2
robertino2  •  09 Martie 2013, 15:59

Gica Popescu nu se pricepe la afaceri. Sa nu uitam ca a debutat in afaceri cu un hotel la Calafat, care e gol, logic.

night_wolf
night_wolf  •  09 Martie 2013, 15:21
Postat de demolarii pe 09 Martie 2013, 14:42

G.Popescu a fost un mare fotbalist. Fapt pentru care a fost rasplatit cu salarii si bonusuri la cluburile la care a jucat, si cu premieri si imagine la echipa nationala. Dar nu a jucat pentru Romania fara sa obtina in urma evolutiilor sale si a imaginii obtinute in urma lor un contract mai banos la echipele de club. Acesta e sistemul, nu e primul sau ultimul jucator care parcurge acest drum. Dar de aici si pana la aspune ca afacut ceva pentru Romania e cale lunga. Au facut ceva pentru Romania oameni ca E.Gojdu (si-a lasat averea statului roman), N.Iorga, H.Coanda, C.Brancusi si alti ca si ei care au pus pe primul plan interesul national si apoi cel privat.

Corect, el si-a practicat doar meseria, n-a facut nimic in plus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează