FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Se schimbă conducerea la Farul! Auditul aduce vești excelente: "Datoriile sunt foarte mici"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 17:18

Adrian Zamfir a anunțat cum stau lucrurile la Farul și susține că va prelua clubul, mai ales pentru că echipa are datorii foarte mici. 

”Stau de vorba de vreo două luni de zile cu Giani Nedelcu, despre situaţia Farului. Am făcut şi un audit şi a ieşit neaşteptat de bine. Farul are datorii mici faţă de alte echipe.

Pot fi acoperite într-un timp scurt, dacă există bunăvoinţa din partea tuturor. Se poate ieşi din starea de insolvenţă, după care putem face o echipa bună şi putem să promovăm.

Mi-am dat seama, în urmă auditului, că Giani nu doar a băgat bani, dar a făcut că echipa să meargă. Cred că sunt cele mai mici datorii ale unui club din România, aflat în insolvenţă.

Eu nu condiţionez pe nimeni, pentru că nu-mi place să fac chestia asta. O să-i rog autorităţile să ne ajute în limita legală a posibilităţilor. Ar fi păcat că un oraş precum Constanţa să nu aibă echipa în Liga 1", a declarat Adrian Zamfir, la Sport Total FM.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
danielstan66
danielstan66  •  19 Iunie 2016, 16:17

Bravo domne!Sper sa vad Farul in Liga 1! felicitari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează