FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMFB

Sediul AMFB a fost luat cu asalt de polițiștii DGA » Au fost sigilate birouri și ridicate documente

Foto: Liga Bucureșteană
Foto: Liga Bucureșteană

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 18:08

Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) a fost luată astăzi cu asalt de polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA), care au sigilat birourile și au luat mai multe acte și laptopuri.

Forțele speciale de la DGA și procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București urmează să se întoarcă și mâine la sediul AMFB pentru a continua ancheta.

Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri făcute de Tudor Iacov, patronul Progresului București, împotriva lui Gabriel Rădulescu de la Progresul Spartac și al oficialilor AMFB, care sunt acuzați de fapte de corupție.

Tudor Iacov a declarat: "Trebuie să se pună capăt măgăriilor AMFB în complicitate cu FRF!".

În paralel există și o plângere la Comisia de Integriatate a FRF împotriva Progresului Spartac pentru acuze de cumpărare a unor jucători de la Progresul București la meciul direct.

frf acuzată

Totodată, FRF e acuzată că a organizat meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a dintre Progresul Spartac și Crevedia, aceasta din urmă reprezentând județul Ilfov, deși ea e din Dâmbovița.

Spartac a pierdut acest meci la ”masa verde” în tur din cauza absenței medicilor. Partida retur se va juca sâmbătă, la Crevedia.

Citește și: EXCLUSIV Progresul există?! Patronii de la Progresul Spartac și Progresul București puși față-n față » Care-i urmașa ”bancarilor” + Atacuri între cei doi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  21 Iunie 2017, 20:51

Pe la AMFB nu-i tartor *** Avram ? La pârnaie cu *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează