FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSC ȘELIMBĂR

„V-a fost retras avizul!” » Liderul din Liga 2 iese la atac: „Nu suntem doriți la noi în oraș”. Unde se va juca meciul cu CSA Steaua

Nemulțumită de cum e tratată de autoritățile locale, CSC 1599 Șelimbăr susține că nu va mai juca pe Stadionul Municipal din Sibiu.
Nemulțumită de cum e tratată de autoritățile locale, CSC 1599 Șelimbăr susține că nu va mai juca pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 16:29 / Actualizat luni, 28 august 2023 16:50

Nemulțumită de cum e tratată de autoritățile locale, CSC 1599 Șelimbăr susține că nu va mai juca pe Stadionul Municipal din Sibiu. Partida cu CSA Steaua, din runda #5 a eșalonului secund, se va disputa marți, 5 septembrie, de la 17:30, pe arena „Măgura” din Cisnădie.

Liderul din Liga 2 informează, prin intermediul unui comunicat oficial, că a transmis Serviciului Public Administrare Baze Sportive Și De Agrement Al Municipiului Sibiu o solicitare privind închirierea Stadionului Municipal Sibiu pentru 6 meciuri oficiale. Când a făcut cererea, Șelimbăr a luat în considerare weekendurile în care Hermannstadt nu joacă acasă, având în vedere că gruparea lui Măldărășanu are prioritate.

Cu ce se ocupă azi Andrei Penescu, fiul fostului patron de la FC Argeș » În 2010, spunea că „șoarecii i-au mâncat mașini de 1 milion €”
FC ARGEȘ
Cu ce se ocupă azi Andrei Penescu, fiul fostului patron de la FC Argeș » În 2010, spunea că „șoarecii i-au mâncat mașini de 1 milion €”

CSC 1599 Șelimbăr renunță să mai joace pe Stadionul Municipal din Sibiu

În urma solicitării, echipa lui Niculescu transmite că a primit „aviz pozitiv” doar pentru partidele din 2 septembrie și 7 octombrie. Pentru datele de 5 și 19 august, plus 15 și 30 septembrie, Club Sportiv Comunal n-a primit acceptul pentru a accesa cea mai importantă arenă din Sibiu.

sursă foto: Facebook
+35 FOTO
  • Stadionul „Municipal” din Sibiu a costat 28,5 milioane de euro

„Ca urmare a tragerii la sorți a programului Ligii a 2-a, am fost programați în data de 2 septembrie împotriva echipei CSA Steaua București, iar în data de 7 octombrie împotriva FC Unirea Slobozia, motiv pentru care am anunțat Federația Română de Fotbal că urmează să disputăm doar două meciuri pe Stadionul Municipal Sibiu”, comunică Șelimbăr.

Însă Șelimbăr - CSA Steaua, meci din etapa #5 a eșalonului secund, nu se va disputa pe Stadionul Municipal din Sibiu! Motivul e prezentat de club și e legat, oficial, de partidele pe care Hermannstadt le va avea acasă. Printre ele, restanța cu FCSB din etapa #5 a Superligii, care urmează să fie programată de LPF.

„Am fost anunțați că «v-a fost retras avizul favorabil acordat anterior pentru desfășurarea meciului oficial din 2 septembrie» împotriva echipei CSA Steaua București. Motivul retragerii a fost că pe Stadionul Municipal urmează să se desfășoare meciuri oficiale în Cupa României ale echipei FCH și meciul reprogramat dintre FCH și FCSB”, notează Șelimbăr.

Șelimbăr: „Nu suntem doriți la Sibiu”

„Am solicitat clarificări pentru retragerea avizului favorabil, motivat fiind faptul că la data primirii avizului negativ, tragerea la sorți a Cupei României nu a avut loc și nici reprogramarea meciului FC Hermannstadt și FCSB nu era stabilită precum și alte lămuriri în acest sens. Am primit răspuns prin adresa prin care am fost anunțați că «Terenul este destinat pentru găzduirea a unui singur meci la două săptămâni și a unui antrenament pe săptămână».

Toată opinia publică, chiar și calendarul comunicat, indică faptul că pentru AFC Hermannstadt nu se ține cont de această prevedere. Mai mult, în luna septembrie AFC Hermannstadt va disputa 3 meciuri (cu FCSB, cu FC Voluntari și cu Rapid București).

Nici în precedenta situație, când Șelimbăr a disputat meciul cu Dinamo, nu s-a ținut cont de această prevedere. Mai mult, susținerile că AFC Hermannstadt va juca acasă meciul din Cupa României, înainte de tragerea la sorți, nu subzistă, întrucât AFC Hermannstadt va juca în Cupă la Slobozia, conform tragerii la sorți. Astfel că în data solicitării noastre nu se va desfășura niciun eveniment pe Stadionul Municipal Sibiu, iar meciul dintre CSC 1599 Selimbar și CSA Steaua București putea avea loc (n.r. - pe Mincipalul din Sibiu).

Concluzia? O puteți trage și dumneavoastră, dar pentru noi este una singura: NU SUNTEM DORIȚI LA SIBIU!!!

Motiv pentru care dorim să informăm opinia publică că CSC 1599 Șelimbăr va renunța să mai solicite închirierea Stadionului Municipal Sibiu”, încheie comunicatul echipa lui Niculescu.

12 puncte din 4 meciuri (maximum)a acumulat Șelimbăr în noul campionat, 1-0 vs. Metaloglobus, 2-0 vs. Unirea Dej, 1-0 vs. CSM Alexandria, 1-0 vs. Chiajna

Astfel, CSC 1599 Șelimbăr își va disputa meciurile de acasă pe arena „Măgura” din Cisnădie, așa se va întâmpla și cu CSA Steaua, în Liga 2, și cu FC Voluntari, în play-off-ul Cupei României (marți, 17:30).

CSC 1599 Șelimbăr e una dintre echipele fără drept de promovare. Reșița, Alexandria, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița sunt în aceeași situație.

Mai multe știri din Liga 2: 

Cu ce echipă a ajuns să se antreneze Torje, după despărțirea de Genclerbirligi
ANTRENAMENTE
Cu ce echipă a ajuns să se antreneze Torje, după despărțirea de Genclerbirligi
U Cluj a ofertat antrenorul-revelație din Liga 2: „Probabil așa a fost mai bine”
u cluj
U Cluj a ofertat antrenorul-revelație din Liga 2: „Probabil așa a fost mai bine”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
John.Wick
John.Wick  •  28 August 2023, 17:41

No ca să vezi pe cine interesează, pe cașchetaline, adrienne și șoșoace :))

arnautull
arnautull  •  28 August 2023, 17:09

Pai voi aveti tupeul sa puneti si Selimbar si 1599 in nume, adica Mihai Viteazul, cand in piata aia troneaza statuia aluia de a tras romanii pe roata?

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  28 August 2023, 17:00

Luati legatura cu domn prim ministru si se rezolva !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează