FOTBAL  »  LIGA 2  »  SEPSI SF. GHEORGHE

Sepsi atacă play-off-ul! Abia promovați, ardelenii se bat cu granzii Ligii 1 pentru două transferuri de senzație

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 00:11

Promovată matematic săptămâna trecută, după 1-0 cu Metalul Reșița, Sepsi Sf. Gheorghe are planuri mari pentru prima apariție în Liga 1.

Ardelenii au două ținte importante pe piața transferurilor în această vară: mijlocașii Lucian Sânmărtean și Florin Cernat (ambii 37 de ani). Țintele au fost dezvăluite chiar de Laszlo Dioszegi, patronul echipei, pe contul său de facebook.

Acesta a postat vineri seară un mesaj prin care îi chema pe fanii echipei la stadion pentru ultimul meci al sezonului din B, cel cu CS Mioveni: ”De mult nu am mai fost atât de relaxat înaintea unui meci al lui Sepsi. Fiindcă rugăciunea comună înaintea fiecărui meci a adus liniștea necesară și inclusiv promovarea. Veniți mâine cât mai mulți la meci să fiți alături de echipă la această sărbătoare minunată care vă va lăsa cu amintiri de neuitat! Haide Sf. Ghoerghe!”.

Întrebat la comentariile postării dacă poate dezvălui la ce s-a gândit după meciul pierdut cu UTA, 1-2, Dioszegi a răspuns: ”Da, îți spun. Mă gândeam cine va fi mijlocașul nostru în sezonul următor, Sânmărtean sau Cernat”.

Visul său va fi însă greu de realizat. Chiar și la 37 de ani, cei doi jucători sunt curtați intens de formațiile importante din Liga 1. Sânmărtean, care rămâne liber de contract după jumătate de an petrecut la Al Taawon, mai este dorit de CFR Cluj și de Astra. Cernat este și el pe lista giurgiuvenilor, dar și pe cea a lui Dinamo. Situația mijlocașului de la FC Voluntari e mai complicată, acesta având contract cu ilfovenii până în vara lui 2018.

2011e anul în care a fost înființată Sepsi, care ajunge în Liga 1  după numai șase sezoane petrecute în eșaloanele inferioare

 

Rég nem voltam ennyire nyugodt az utóbbi egy évben , peddig holnap a Sepsi Osk bajnoki mérkőzést játszik !De a sok közös...

Posted by Laszlo Dioszegi on 2 Iunie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
106452019897999
Eduard Girnita  •  03 Iunie 2017, 16:37

Ce aveti ma de ai urati asa pe cei din Sf. Gheorghe? Nici bine nu au intrat in liga 1 si gata injurii, blesteme, sloganuri deplasate , etc. Si la meciuri ce o sa le faceti daca acum ai ocarati in halul asta?

936901769693416
Predan Mihai  •  03 Iunie 2017, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Iunie 2017, 11:59
Postat de liviuemil pe 03 Iunie 2017, 10:30

Chiar sint curios cine o sa joace la astia care nici nu stiu sa vorbeasca Romaneste.

Istvan Kovacs :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează