FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS OTOPENI - PROGRESUL 3-2

si-au revenit!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

Ilfovenii au trecut repede peste infringerea umilitoare din etapa trecuta, 1-5 cu Inter Gaz, si au invins fara drept de apel Progresul

Cu orgoliul ranit si dornici de revansa, elevii lui Liviu Ciobotariu au inceput partida in forta, iar dupa numai 7 minute, tabela se modifica pentru prima data. Centrarea lui Kalle l-a gasit nemarcat pe Dicu, acesta reluind din 6 metri, fara speranta pentru portarul oaspetilor, Cristi Munteanu. Rolurile s-au inversat in minutul 18, capitanul Dicu a preluat rolul de servant si a centrat perfect, din corner, pentru lovitura de cap a camerunezului Kalle.

Ultimul minut al primei reprize readuce speranta in tabara vizitatoare. Claudiu Dragan a executat bine o lovitura libera de la 23 de metri si meciul era relansat. Acest fapt a fost nesocotit, insa, de coordonatorul gazdelor, Gabi Margarit, care, cu un sut plasat de la 19 metri, a refacut diferenta de doua goluri. Apetitul ofensiv al gazdelor n-a scazut nici dupa aceasta reusita, numai ca managerul din poarta "bancarilor", "Babicu", a facut adevarate minuni in fata atacantilor adversi.

Ocaziile irosite cu atita seninatate de virfurile Szabo si Kalle s-au razbunat, in minutul 73, cind acelasi Dragan, cel mai activ jucator al oaspetilor, a marcat pentru 3-2 cu un sut din interiorul suprafetei de pedeapsa. Aceasta reusita a fost doar o palida consolare pentru "bancari", echipa invingatoare fiind deja decisa.

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează