FOTBAL  »  LIGA 2  »  PARTENERIAT

Și fotbalul din Liga a 4-a atrage » O echipă de tradiție va beneficia de un parteneriat puternic

Articol de - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 16:43

AS Petrolul 52 Ploiești își continuă parteneriatul cu Alexandrion, deși echipa ”găzarilor” a fost retrogradată în Liga a 4-a din Prahova.

Continuarea parteneriatului se va semna astăzi la un eveniment special, care va avea loc la ora 18:30 la un hotel din Ploiești. Invitați speciali vor fi Mircea Dridea, Cristi Vlad, precum și alte foste glorii ale ploieștenilor.

AS Petrolul 52 e lider în Liga a 4-a din Prahova, cu 30 de puncte după 12 meciuri, la două lungimi peste urmăritoarea CS Blejoi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1001601336569645
Iordachescu Stefan  •  11 Noiembrie 2016, 03:27

Petrolul va exista atata timp cat suporterii vor fi alaturi de echipa. Din fericire, la Ploiesti, lumea inca mai iubeste fenomenul sportiv si in special Petrolul. Desi numarul spectatorilor este de la meci la meci mai mic, nu ar trebui sa ne ingrijoreze, atat timp cat la prezentarea echipei au fost prezenti 3.000 de oameni iar la primul meci de campionat au fost aprox 7.000, in liga a 4-a!!!!! Si apropo, ca am vazut multe comentarii rautacioase venite din partea unor privitori de meciuri la tv, care deplang soarta Petrolului, stati cuminti la locurile voastre tovarasi si cititi ce am scris mai sus in legatura cu numarul de spectatori! Adevaratele caractere se vad la greu, si la Ploiesti se vad, pe stadion!, Pentru aproape orice echipa din Romania, incluzand aici si fcsb (stiu, nu pot sa ma abtin sa nu urasc aceasta echipa comunista), liga a 4-a este egala cu desfiintarea. Suporterii, galeria si stadionul, unul modern, pentru o tara atat de saraca la capitolul infrastructura, reprezinta o garantie ca Petrolul nu va muri niciodata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează