FOTBAL  »  LIGA 2  »  CFR TIMIŞOARA

Silvăşan demis

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2008 00:00

Membrii comitetului director s-au întîlnit ieri dimineaţă şi au decis să îl dea afară de la echipă pe pre­şe­din­te­le Alexandru Silvăşan. Aces­ta a fost demis în urma vo­tu­rilor ce­lor pre­zenţi, noul pre­şe­dinte al clu­bu­lui ur­mînd să fie Mir­­cea Benec, noul di­rec­tor re­gio­nal CFR. Sil­vă­şan nu cre­de însă în va­rianta de­mi­­te­rii sa­le: “S-au mai în­cercat ast­fel de ma­ne­vre ale unor oa­me­ni care au alte in­te­re­se, dar nu cred că le va reuşi acum. Eu sînt pre­gă­tit să merg la Con­­­siliul Judeţean să le cer bani pen­­­tru cea mai veche echipă din Ti­mi­­şoara. Nu doar Ian­cu din Fe­ren­­tari poate să ceară bani. Dacă nu vom primi bani îi voi da în ju­de­ca­tă”, a spus Silvăşan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează