FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Situație comică în Giulești » Răspunsul lui Moraru când a fost întrebat despre investitorii nemți: "Care? Aaa!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 10:47

Valerii Moraru a vorbit despre posibilii investitori nemți care doresc să investească la Rapid și despre care e stadiul negocierilor cu aceștia.

De asemenea, șeful din Giulești a comentat și situația lui Josl, care își cere banii până la finalul contractului, deși a plecat de la club în această iarnă. 

"Care investitori? Aaa, nemții! Păi îi așteptăm... Dacă vin, vin, dacă nu, asta e!", a spus Valerii Moraru, conform Dolce.

...despre cazul Josl: "Sunt diferite cazuri. De exemplu, cu Josl am avut semnat un acord, n-am avut la momentul acela administrator financiar. I-am zis de câte 4-5 ori sa-i platim banii, să prelungim cu o saptămână, dar el cere toți banii până la sfârșitul contractului. Vedem cum se termină. Îl punem în planul de reorganizare și în doi ani își ia și el banii"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pescarul.amator
pescarul.amator  •  06 Martie 2016, 16:03
Postat de ropo pe 05 Martie 2016, 13:34

Nu ti-e ma rușine?pai rapid și dinamo s au chinuit și au trecut prin insolventa,dar clona becaliana a fost iertata total în 2004 de datorii,fără insolventa fără nimic.

tu chiar crezi ca astia stiu ce inseamna rusine? turma nu stie decat fcsp, rusinea nu exista in vocabularul lor de 10 cuvinte

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Martie 2016, 14:14

hahahahahahaha

ropo
ropo  •  05 Martie 2016, 13:34

Nu ti-e ma rușine?pai rapid și dinamo s au chinuit și au trecut prin insolventa,dar clona becaliana a fost iertata total în 2004 de datorii,fără insolventa fără nimic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează