FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢII

Situație dramatică pentru fosta campioană: "Nu avem bani de deplasare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2015 18:55

Oțelul, campioana României în 2011, are mari probleme financiare și se poate desființa.

Cristi Munteanu, managerul echipei, a vorbit despre situația dificilă de la echipă și spune că formația nu are bani nici de deplasare.

"Situația este dramatică. Nu avem bani de deplasare la Suceava, iar motorina și cazarea costă aproximativ 100 de milioane de lei vechi. În plus, ne mai lipsesc și 2.000 de lei la baremul de arbitraj. Este echipa lui Adamescu, dar pe el nu îl interesează.

Sper ca oamenii care iubesc echipa, care rupeau balconul de la tribuna oficială să vină lîngă mine. Cînd echipa era în UEFA Champions League, la ușa avionului era plin de oameni de afaceri din Galați. Acei oameni ar face un gest de onoare dacă ar ajuta echipa.

Este ușor ca eu să îmi dau demisia și să plec. Gîndiți-va ce s-ar întîmpla atunci. Dacă eu plec, se termină totul. Eu sînt singur și nu mai pot", a spus Cristi Munteanu, potrivit sptfm.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
whiteredarad
whiteredarad  •  22 Septembrie 2015, 11:54

Pai, pleaca si tu , baiatule, daca nu sint sperante. La ce sa mergi la "boala lunga, moarte sigura", apoi vei avea si probleme cu organele.

894753923894188
Gheorghiu Ovidiu  •  21 Septembrie 2015, 16:51
Postat de greyhound pe 20 Septembrie 2015, 20:44

Aia v-au batut in meci direct la sfarsitul campionatului si tu plangi ca v-au furat campionatul?

Spune TU un meci in care Otelul a castigat cum spui tu??.Eu spun asa,Timisoara a avut vedete,Galatiul a avut echipa,au fost o forta mai ales in pregatirea fizica capitol la care Timisoara a suferit mult.Procese sunt cu Chivorchian cu Iancu oameni care au umblat cu prostii.Invidia din unii banateni ar trebui sa dispara atata timp cat in 2011 Galatiul a fost mai buna ca voi.Eu va doresc succes si sa aveti si voi parte de o atmosfera cum a fost la Galati.Te rog retine,am fost cea mai corecta campioana a Romaniei.Bafta.

agentul0007
agentul0007  •  21 Septembrie 2015, 00:53

primar este fostul presedinte de la echipa , cred ca poate da nite bani din bugetul primariei sau sa se gaseasca o solutie si sa nu se desfiinteze . marius stan daca iubeste clubul sa il ajute cumva

Vezi toate comentariile (12)
Comentează