FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Situație halucinantă la o echipă de tradiție din România: "Mănîncă doi inși trei crenvurști!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 11:26

Președintele Cristian Munteanu nu vede cu ochi buni situaţia prin care trece fosta campioană a României.

"În acest moment, orele de viaţă ale echipei sînt numărate. Se număra în ore, nu în zile! Nu mai văd nici o soluţie, anunţul desfiinţării este iminent. Costurile sînt mari, ni se taie apa, ni se taie curentul, jucătorii sînt neplătiţi.

Eu le mulţumesc că vin şi se antrenează, vin pe banii lor. Sînt jucători care nu sînt din Galaţi şi se află în situaţia de a-şi cumpăra trei crenvurşti să-i mănînce în doi inşi. E o situație rușinoasă pentru un oraş aşa mare şi frumos ca Galaţiul", a declarat Babicu' pentru ziarul Viaţa Liberă din Galaţi.

Oțelul a pierdut în ultima etapă din Liga a 2-a, 2-3 cu ACS Berceni. După opt etape din Seria 1, galățenii au doar șase puncte, fiind pe locul 12 din 13 echipe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
thelegend.
thelegend.  •  11 Octombrie 2015, 17:04

Se zice ca fcsbisti *** :)))) foarte gustosi pentru dieta :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thelegend.
thelegend.  •  11 Octombrie 2015, 17:02
Postat de zidane92 pe 11 Octombrie 2015, 12:50

Eu zic sa te interesezi sa-l cumperi tu , ca vad ca altceva nu mai ai in capul ala sec!

Pai daca sta intr-o scara de bloc cu un telefonas nokia 1300 care uneori prinde net il inteleg ca tanjeste la apartamentu lui Dudu Georgescu, doar are 3 camere, baie,bucatarie ceva ce el nu a vazut nici macar in poze treaba asta, daca a crescut pe stradutele capitalei

thelegend.
thelegend.  •  11 Octombrie 2015, 16:57
Postat de us27mereusuperiori pe 11 Octombrie 2015, 12:04

Si la Dinamo este la fel. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov va scoate la licitație mâine 60 de apartamente ale lui Robert Negoiță, dar și peste 1.000 de locuri de parcare. un apartament cu două camere, de 64 de metri pătrați 20.500 euro, trei camere, cu o suprafață utilă de 86 de metri pătrați,26.500 euro.

In curand o sa-ti mananci propriu cremwusti ca bani nu o sa mai ai sa-ti cumperi de la magazin. Pfff si mai puteai face multe cu el, asta e, foamea e mare moncher.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close